2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ندارم چون اگه. واقعا تاثیر داشت اون دعا نویسه الان ترامپ بود😁

به جهنم نمیروم اگر شوهرم آنجا نباشد 😈والا الکی که نیس من روشوهرم غیرت دارم نمیذارم حوریا تورش کنن😎😆❤💏تیکر تفلد آقامونه💏❤

خانواده همسر سابقم بدترين طلسم هارو رو من اجرا كردن

حتي پيه گرگ فكر كن😩

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
ندارم چون همشون دروغگو و کلاهبردارن زندگی شخصیشون پر از آشوب و دردسر و مریضیه نرو  عاقبت خوب ...

نه نمیخوام برم یکی ازدوستام زندگیش به هم خورده همش میگه ماروجادوکردن ماعاشق هم بودیم درعرضیه ماه زندگیش به هم خورده

میشه بگی

من زیاد دیدم 

حتی برای مامانو بابای خودمم چندین بار جادو گرفتن تا از هم جدا شن خیلی خوب بودن یهو میدیدی عین چی می پیچیدن ب پرو پای هم خالم رف براشون کتاب باز کرد گف طلسم شدن و باید باطل شه باطلش کرد 

ما اصن اعتقاد نداشتیم ب این چیزا 

ولی وقتی باطل شد شدن مث روزای قبل دعواهاشون تموم شد 

خانواده همسر سابقم بدترين طلسم هارو رو من اجرا كردن حتي پيه گرگ فكر كن😩

آخه عزیزم باورت میشه واقعا دعانویسه بره با کلی هزینه و دوندگی و دردسر دنبال مجوز اسلحه بعد بزنه کوه و کمر شکار گرگ! (تازه گرگ ها همیشه گله ای باهمند اصلا نمیشه یکیشونو زد) بعد نشسته پوست و گوشت گرگه رو کنده پیه اشو برای مشتری جدا کرده؟؟؟؟؟

روغن نباتی قاطی آشغال می کنند به اسم پی گرگ!

اینا خرافاته.

آخه عزیزم باورت میشه واقعا دعانویسه بره با کلی هزینه و دوندگی و دردسر دنبال مجوز اسلحه بعد بزنه کوه ...

عزيزم اينجا روستايي ها ميفروشنش

بعد ي چيزيه كه با شوينده از رو لباس پاك نشد

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️