2777
2789
عنوان

بارداری

203 بازدید | 19 پست

کسی بوده که قبلا بیبی چک و آز و سونوش نشون بده که باردار نیست درصورتی که باردار بوده؟

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شايد بيبي چك نشون نده ولي محال كه ازمايش و سونو نشون نده حتما نشون ميده

آخه همه اینایی که گفتم رو انجام دادم پری الان یک ماهه عقب افتاده دوتا آمپولم یه هفته پیش زدم پری بشم ولی هنوز خبری نیست

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

عزیزم هر طور که باشه آزمایش بتا نشون میده یعنی اعتبارش بیشتر سونو هستت البته تا هفته سوم سونو نشون نمیده بارداری 

ولی آز بتا مشخص میکنه

مال من همینطوری بود رفتم سونو دادم نمعلوم بود ولی بتا که دادم مشخص بود

دخترم دنیام❤️
آخه همه اینایی که گفتم رو انجام دادم پری الان یک ماهه عقب افتاده دوتا آمپولم یه هفته پیش زدم پری بشم ...

عزیزم پرژسترون تا دوهفته بعد از تزریق میاد

شایدم کیست داشته باشی که پری زود نمیاد بعد آمپول

دخترم دنیام❤️
عزیزم پرژسترون تا دوهفته بعد از تزریق میاد شایدم کیست داشته باشی که پری زود نمیاد بعد آمپول

سونو واژینال دادم دکتر دید گفت کیست نداری یکم تنبلی تخمدان داری که واسه اونم بهم قرص داد

عزیزم هر طور که باشه آزمایش بتا نشون میده یعنی اعتبارش بیشتر سونو هستت البته تا هفته سوم سونو نشون ن ...

بتام 2بود آزمایشم منفی شد بیبی زدم یکیش هاله داشت ولی دوتاش منفی بود

اگر تا دوهفته بعد آمپول پریود نشدی برو یه آزمایشگاه دیگه باز آز بتا بده

سونو هم تا 3 هفتگی هیچی نشون نمیده

بی بی هم واسه بعضیا اصلا مثبت نمیشه

بهترین کار تکرار مجدد آز هست

نیازمند معجزه
اگر تا دوهفته بعد آمپول پریود نشدی برو یه آزمایشگاه دیگه باز آز بتا بده سونو هم تا 3 هفتگی هیچی نشو ...

الان ۷ یا ۸ روزه آمپول زدم حتی زعفران هم دم کردم خوردم ۱۸ ماه قبل باید میشدم نه اون ماه شدم نه این ماه

الان ۷ یا ۸ روزه آمپول زدم حتی زعفران هم دم کردم خوردم ۱۸ ماه قبل باید میشدم نه اون ماه شدم نه این م ...

نه نخور زعفرون عجله نکن بزار شاید بارداری

شاید از استرسه

چند روز دیگه هم صبر کن ببین خدا چی میخواد

نیازمند معجزه
نه نخور زعفرون عجله نکن بزار شاید بارداری شاید از استرسه چند روز دیگه هم صبر کن ببین خدا چی میخواد

اوایل میگفتم خب همه اینا منفی شده دیگه ولی الان به این شک دارم که علائم بارداری دارم  حالت تهوع و علائم دیگه

اوایل میگفتم خب همه اینا منفی شده دیگه ولی الان به این شک دارم که علائم بارداری دارم  حالت تهوع ...

ان شالله بارداری عزیزم توکل بخدا.رعایت کن چیزای گرم و قاعده اور نخور.یکم دیگه صبوری کن مشخص میشه

نیازمند معجزه
بتام 2بود آزمایشم منفی شد بیبی زدم یکیش هاله داشت ولی دوتاش منفی بود

نمیدونم عزیزم شاید بخاطر تنبلی تخمدانت و تخمک گذاری تو ماه نداشتی

عکس بی بی چکت رابزار

دخترم دنیام❤️
ان شالله بارداری عزیزم توکل بخدا.رعایت کن چیزای گرم و قاعده اور نخور.یکم دیگه صبوری کن مشخص میشه

ممنون گلم 😙