missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 عنوان بارداری 203 بازدید | 19 پست کسی بوده که قبلا بیبی چک و آز و سونوش نشون بده که باردار نیست درصورتی که باردار بوده؟ آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار... 1397/05/19 | 10:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golmari عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 شايد بيبي چك نشون نده ولي محال كه ازمايش و سونو نشون نده حتما نشون ميده قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
Emi15066 عضویت: 1393/09/17 تعداد پست: 723 از حتما نشون ميده ردخور نداره تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 شايد بيبي چك نشون نده ولي محال كه ازمايش و سونو نشون نده حتما نشون ميده آخه همه اینایی که گفتم رو انجام دادم پری الان یک ماهه عقب افتاده دوتا آمپولم یه هفته پیش زدم پری بشم ولی هنوز خبری نیست آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
12670 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 6786 عزیزم هر طور که باشه آزمایش بتا نشون میده یعنی اعتبارش بیشتر سونو هستت البته تا هفته سوم سونو نشون نمیده بارداری ولی آز بتا مشخص میکنهمال من همینطوری بود رفتم سونو دادم نمعلوم بود ولی بتا که دادم مشخص بود دخترم دنیام❤️
12670 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 6786 آخه همه اینایی که گفتم رو انجام دادم پری الان یک ماهه عقب افتاده دوتا آمپولم یه هفته پیش زدم پری بشم ... عزیزم پرژسترون تا دوهفته بعد از تزریق میادشایدم کیست داشته باشی که پری زود نمیاد بعد آمپول دخترم دنیام❤️
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 عزیزم پرژسترون تا دوهفته بعد از تزریق میاد شایدم کیست داشته باشی که پری زود نمیاد بعد آمپول سونو واژینال دادم دکتر دید گفت کیست نداری یکم تنبلی تخمدان داری که واسه اونم بهم قرص داد آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 عزیزم هر طور که باشه آزمایش بتا نشون میده یعنی اعتبارش بیشتر سونو هستت البته تا هفته سوم سونو نشون ن ... بتام 2بود آزمایشم منفی شد بیبی زدم یکیش هاله داشت ولی دوتاش منفی بود آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
گیسووو_ عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 3383 اگر تا دوهفته بعد آمپول پریود نشدی برو یه آزمایشگاه دیگه باز آز بتا بدهسونو هم تا 3 هفتگی هیچی نشون نمیدهبی بی هم واسه بعضیا اصلا مثبت نمیشهبهترین کار تکرار مجدد آز هست نیازمند معجزه
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 اگر تا دوهفته بعد آمپول پریود نشدی برو یه آزمایشگاه دیگه باز آز بتا بده سونو هم تا 3 هفتگی هیچی نشو ... الان ۷ یا ۸ روزه آمپول زدم حتی زعفران هم دم کردم خوردم ۱۸ ماه قبل باید میشدم نه اون ماه شدم نه این ماه آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
گیسووو_ عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 3383 الان ۷ یا ۸ روزه آمپول زدم حتی زعفران هم دم کردم خوردم ۱۸ ماه قبل باید میشدم نه اون ماه شدم نه این م ... نه نخور زعفرون عجله نکن بزار شاید بارداریشاید از استرسهچند روز دیگه هم صبر کن ببین خدا چی میخواد نیازمند معجزه
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 نه نخور زعفرون عجله نکن بزار شاید بارداری شاید از استرسه چند روز دیگه هم صبر کن ببین خدا چی میخواد اوایل میگفتم خب همه اینا منفی شده دیگه ولی الان به این شک دارم که علائم بارداری دارم حالت تهوع و علائم دیگه آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
گیسووو_ عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 3383 اوایل میگفتم خب همه اینا منفی شده دیگه ولی الان به این شک دارم که علائم بارداری دارم حالت تهوع ... ان شالله بارداری عزیزم توکل بخدا.رعایت کن چیزای گرم و قاعده اور نخور.یکم دیگه صبوری کن مشخص میشه نیازمند معجزه
12670 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 6786 بتام 2بود آزمایشم منفی شد بیبی زدم یکیش هاله داشت ولی دوتاش منفی بود نمیدونم عزیزم شاید بخاطر تنبلی تخمدانت و تخمک گذاری تو ماه نداشتیعکس بی بی چکت رابزار دخترم دنیام❤️
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 ان شالله بارداری عزیزم توکل بخدا.رعایت کن چیزای گرم و قاعده اور نخور.یکم دیگه صبوری کن مشخص میشه ممنون گلم 😙 آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...