2777
2789
عنوان

زگیل کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 36 پست
البته بگم دو سه ماه دیگه که به غذا بیفته حتما بهش غذا هم میدن اش و سوپ و ازین چیزا 

همه شرایطت رو به دکتر بگو دکتر هم گوشزد میکنه که بچه رفلاکس میگیره و....

قلبم عشقم امیدم دختر نازم پرنیا❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهش فکر میکنم ... ولی اگه شوهر منه میگه دکتره خودش مریضه وسواسیه .. دوست شما هم مشکلش زگیل بود ...

نه اما خانواده شوهرش به بچه دو‌ماهه ابگوشتو اش و....میدادن نه که یه کوچولو ها با قاشق چای خوری به بچه غذا میدادن هر چی عرقیجات دم دستشون بود خورد بچه میدادن صورتشو میبوسیدن مدام یه بارم میگفت به چشمو ابرو بچه سرمه کشیدن که پر نور بشه اعجوبه هایین 

قلبم عشقم امیدم دختر نازم پرنیا❤
نه اما خانواده شوهرش به بچه دو‌ماهه ابگوشتو اش و....میدادن نه که یه کوچولو ها با قاشق چای خوری به بچ ...

یا خداااااااا  ولی مشکل زگیل یه چیز دیگس کاش مال منم ازین کارا میکردن 

نمیگن ک بری فریزیالیزرحتما میتونی سرچ کنی گوگل ن زیادگرون نیست جدیدا ی جایی پیداشده برات میفرسته درم ...

عزیزم این جایی که گفتی میفرسته بعد درمان پولشو میگیره کجا هست چجوری پیداشون کنم گوگل سرچ کردم شماره ای اسمی چیزی ازشون میتونی بهم بگی 

عزیزم این جایی که گفتی میفرسته بعد درمان پولشو میگیره کجا هست چجوری پیداشون کنم گوگل سرچ کردم شماره ...

والاه عزیزم مگه فرداازخواهرمبگیرم خودم ندارم.ولی برنی ادرس وشماره گذاشتن کرجه فک کنم شعبه اصلی پرورش قارچ شیتاکه