2777
2789
عنوان

زگیل کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 36 پست
شوهرم جلوی اونا لال و کر و کوره اولا که بهش برمیخوره که چرا به اونا ربط میدی خودت مریضی بعدشم تو ظاه ...

خدا کمکت کنه خواهر , راست میگن دشمن دانا به از دوست نادانه

هر چیز که در جستن آنی آنی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو فقط ویتامین دادن مقاومت بدنم بره بالا و چاره ش کرایو هست که حضوریه  

خوب با همسرت صحبت کن همه برا درمان برید بهش بگو اصلن مهم نیست که کی انتقال داده فکر کن مشکل از من بوده چون اینجوری برا بچه خطرناکه

قلبم عشقم امیدم دختر نازم پرنیا❤
خوب با همسرت صحبت کن همه برا درمان برید بهش بگو اصلن مهم نیست که کی انتقال داده فکر کن مشکل از من بو ...

میگم که همسرم رو بکشم هم به خانوادش نمیگه پدر مادر و خانوادش هم رو خودشون خیلی تعصب دارن اگه وارد صحبت بشم همه با من دشمن میشن دشمنی اونا به درک از خدامه بخاطر بمن رفت آمد نکنم ولی شوهرم که توی خونمه زندگیمو سیاه میکنه 😢

خودت یه روز برو دکتر اطفال به دکتر شرایطتت رو بگو و زگیلها رو هم نشونش بده و بعد یه روز که با شوهرت رفتی پیش دکتر باهاش هماهنگ کن که دکتر بترسوندش. باور کن اینو دیدم که میگم یکی از دوستام خانواده شوعرش مثل شما بودن البته اونا به بچه دو ماهه غذا مثل اش و سوپ و...میدادن اینم دید از پسشون بر نمیاد دست به دامن دکتر شد

کجا گیر میاد ؟ گرونه ؟ آخه دکترا گفتن زگیل درمان قطعی نداره اگه بود که می گفتن !!

نمیگن ک بری فریزیالیزرحتما میتونی سرچ کنی گوگل ن زیادگرون نیست جدیدا ی جایی پیداشده برات میفرسته درمان ک شدی پولشومیگیره

خودت یه روز برو دکتر اطفال به دکتر شرایطتت رو بگو و زگیلها رو هم نشونش بده و بعد یه روز که با شوهرت ...

بهش فکر میکنم ... ولی اگه شوهر منه میگه دکتره خودش مریضه وسواسیه .. دوست شما هم مشکلش زگیل بود  ؟ 

خودت یه روز برو دکتر اطفال به دکتر شرایطتت رو بگو و زگیلها رو هم نشونش بده و بعد یه روز که با شوهرت ...

البته بگم دو سه ماه دیگه که به غذا بیفته حتما بهش غذا هم میدن اش و سوپ و ازین چیزا 

بهش فکر میکنم ... ولی اگه شوهر منه میگه دکتره خودش مریضه وسواسیه .. دوست شما هم مشکلش زگیل بود ...

حالا تو امتحان کن مردا رو بچشون حساسن. دکتر میدونه چه جوری حرف بزنه که نگرانش کنه وقتی از عوارضش بگه و اینکه بعدا خدای نکرده چقدر دچار مشکل مالی و....میشه ایشاله که قبول میکنه