2777
2789
عنوان

خسته ازهمه

121 بازدید | 10 پست

سلام دوستان .واقعابریدم .خیلی تنهام .ازهمه بیشترازدست رفتارای مادرم عصبی ام.احساس میکنم اصلامنودوست نداره .چون بارفتاراش همیشه ایناثابت کرده.باورتون میشه اصلامنوبغل نمیکنه .تامن نرم جلوحتی یه بوسم هم نمیکنه.هیچ وقت من براش مهم نبودم .من یه برادرم دارم که جون مامانم براش درمیره.حتی وقتی دعامیکنه هیچ وقت نمیگه بچه هام .همیشه گفته خدایامواظب بچم باش.چندسالی هست ازدواج کردم .توقع داشتم همه این بی مهری هاروشوهربیچاره جبران کنه .اوایل خیلی خوب بودولی مرداروکه میشناسیدیه کم که بگذره همه چیزبراشون عادی میشه.مثلااگه دوروزبیشترخونه بابام بمونم مامانم اخماشو میکنه توهم وبیخودی قهرمیکنه باهام حرف نمیزنه.یاشروع میکنه بابچم تندی کنه.من بهش اهمیت میدم وهواشودارم ولی درعوض داداشم فقط براگرفتن پول میادسراغشون.ولی بازم جونشون به جون داداشم بنده.دیگه خسته شدم شمابگیدچیکارکنم

دقیقا حستو درک میکنم منم ی خواهر دارم ک مامانم جونشم براش میده من همیشه تو اتاقم تنهام درم بسته س مامانم نمیاد اصلا پیشم ولی وقتی خواهرم میاد از سرکار همش مامانم تو اتاقه و باهاش میخنده 

ی نمونه کارشم دیروز ک صداش کردم باهاش چای بخورم گف نمیخورم حسش نیس ولی وقتی خواهرم گف منم میخورم مامانمم خورد اینا خیلی کمن ولی انقد چیزا دیدم ک دارم عذاب میکشم من ک حلالش نمیکنم چون خیلی اذیتم کرد😞😞همیشه احساس تنهایی کردم همیییشه حتی با اینکه خواهر دارم 😭که اونم ....

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خسته از خالی بودن جای صدام تو برج میلاد...😂 (منو ببخش ولی جدی یاد این آهنگ مسخره افتادم)

عزیزم تنها راهت اینه که اهمیت ندی خب مامانت هواتو نداره تو چرا داری؟ چرا محتاج محبتشی؟ منم همینجوری مامان منم فقط داداشمو دوست داره حتی تو فامیل همه میدونن و خیلی وقتا میگن که فلانی فقط پسرشو دوست داره ولی خب چه میشه کرد بچه که بودم غصه میخوردم ولی دیگه میگم ولش کن باهاش بد نیستما ولی زیادم دورو برش نمیرم که ناراحتم کنه اینجوری رابطمون خیلی بهتر شده منم دلم کمتر میشکنه تو شوهرتم داری کسی که برات میمونه شوهرته عزیزم بخاطر چیزای دیگه خودتو ناراحت نکن

بهم به چشم جوجه نگاه نکنید قبلا عضو بودم 😬

عقده محبت دارم انگار ی جوریم نامزدم تا ی ذره کم محبتی میکنه حالم گرفته میشه همه اینا تقصیر خونوادمه واقعا نمیبخشمون 

دقیقا حستو درک میکنم منم ی خواهر دارم ک مامانم جونشم براش میده من همیشه تو اتاقم تنهام درم بسته س ما ...

دقیقا .شایدازنظرخیلیا این تبعیض های کوچیک مهم نباشه ولی وقتی همیشگی میشن خیلی درداوره.من همیشه تواتاقم تنهایی گریه کردم.حتی یک بارنشدکه باهاش دردودل کنم وازم دلجویی کنه.

عقده محبت دارم انگار ی جوریم نامزدم تا ی ذره کم محبتی میکنه حالم گرفته میشه همه اینا تقصیر خونوادمه ...

دقیقا مشکل الان من همینه .تاهمسرم یه کم بی محبتی بکنه دنیاروسرم خراب میشه .احساس میکنم واقعادیگه هیچ کس روندارم

دقیقا مشکل الان من همینه .تاهمسرم یه کم بی محبتی بکنه دنیاروسرم خراب میشه .احساس میکنم واقعادیگه هیچ ...

😞درکت میکنم عزیزم 

چی بگم کاریشم نمیشه کرد 

جالبه هردفه به مامانم میگم فرق میزاری انکار میکنه ادم بیشتر میسوزه😥