nilofar_mh مدیر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 326 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 28 پست خانوما ببخشید اینو میپرسم ولی میشه تو بارداری رابطه داشت؟ خدایا ممنون که یک ذره ی کوچیک از محبتت و توی دلم جاکردی. 😙😙😙 میشه برای سلامتی نینیم یک صلوات بفرستین. ممنون😙😙😍😍 1397/05/18 | 23:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gogolo عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 6015 جفت سر راهی همون اول مشخص میشه با سونو؟ من ۶ هفته ام بود رفتم معلوم نبودش ولی ان تی رفتم معلوم شد
nilofar_mh مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 326 خوب اول باشه چ فرقی داره🤐🤐 منم بارداری اولمه دکتر میگه اگ جفت سر راهی باشه خطر داره از رابطه منع ... نه منظورم این بود که نمیدونم چی میشه که جفت سرراهی بوجود میاد🤔 خدایا ممنون که یک ذره ی کوچیک از محبتت و توی دلم جاکردی. 😙😙😙 میشه برای سلامتی نینیم یک صلوات بفرستین. ممنون😙😙😍😍
gogolo عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 6015 نه منظورم این بود که نمیدونم چی میشه که جفت سرراهی بوجود میاد🤔 عزیزم اینجا هر کی ی چیزی میگه بهتر طبق ازمایش سونو هات با دکترت مشورت کنی
nilofar_mh مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 326 تو اینترنت بخوانید ممنون😊 خدایا ممنون که یک ذره ی کوچیک از محبتت و توی دلم جاکردی. 😙😙😙 میشه برای سلامتی نینیم یک صلوات بفرستین. ممنون😙😙😍😍
nilofar_mh مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 326 عزیزم اینجا هر کی ی چیزی میگه بهتر طبق ازمایش سونو هات با دکترت مشورت کنی من سه هفتمه آخه. هنوز نرفتم دکتر. شنبه میرم خدایا ممنون که یک ذره ی کوچیک از محبتت و توی دلم جاکردی. 😙😙😙 میشه برای سلامتی نینیم یک صلوات بفرستین. ممنون😙😙😍😍
7769gasedak عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 80 من بارداری اولمه از کجا فهمیدی به این زودی که بارداری به منم بگو؟؟
gogolo عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 6015 من سه هفتمه آخه. هنوز نرفتم دکتر. شنبه میرم رفتی دکتر حتما بپرس سونو اینا دادی
nilofar_mh مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 326 رفتی دکتر حتما بپرس سونو اینا دادی ممنون از راهنماییت😙😙 خدایا ممنون که یک ذره ی کوچیک از محبتت و توی دلم جاکردی. 😙😙😙 میشه برای سلامتی نینیم یک صلوات بفرستین. ممنون😙😙😍😍
gogolo عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 6015 ممنون از راهنماییت😙😙 😍😍😍😍😍😍😍💚💚💚فدات انشالله نی نیت سالم سلامت باشه
nilofar_mh مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 326 از کجا فهمیدی به این زودی که بارداری به منم بگو؟؟ قبل از موعدم بیبی مثبت شد و بعد تست آزمایشگاه.ولی شنبه دوباره میرم برای آزمایش خدایا ممنون که یک ذره ی کوچیک از محبتت و توی دلم جاکردی. 😙😙😙 میشه برای سلامتی نینیم یک صلوات بفرستین. ممنون😙😙😍😍
nilofar_mh مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 326 😍😍😍😍😍😍😍💚💚💚فدات انشالله نی نیت سالم سلامت باشه همچنین عزیزه دلم😙😙😙😙😙😙😙 خدایا ممنون که یک ذره ی کوچیک از محبتت و توی دلم جاکردی. 😙😙😙 میشه برای سلامتی نینیم یک صلوات بفرستین. ممنون😙😙😍😍
7769gasedak عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 80 قبل از موعدم بیبی مثبت شد و بعد تست آزمایشگاه. ولی شنبه دوباره میرم برای آزمایش دو هفته بعد از رابطه بی بی چک زدی؟من دقیقا دو هفته بعدش زدم هاله سفید انداخت ولی فرداش دوباره زدم منفی بودتو چن روز مونده به موعدت
nilofar_mh مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 326 دو هفته بعد از رابطه بی بی چک زدی؟ من دقیقا دو هفته بعدش زدم هاله سفید انداخت ولی فرداش دوباره زدم ... چهارروز مونده بود به موعدم زدم مثبت شد. فرداش هم زدم. بعدشم رفتم آز مایش مشکوک بود. شنبه باز هم میرم. امروز موعده پری هست. ولی خداروشکر اصلا خبری نیست خدایا ممنون که یک ذره ی کوچیک از محبتت و توی دلم جاکردی. 😙😙😙 میشه برای سلامتی نینیم یک صلوات بفرستین. ممنون😙😙😍😍