2777
2789
اره میدونم ولی   یه جوری شدم همکارمه نمیتونم نبینمش چنند روزه یه جور شدم توهم میزنم فکر میکنم ...

باور کن چون الان بهش حس داری توهم میزنی هرکااااری ک اون میکنه فک میکنی در راستای جلب توجه توعه صبر کن صبررررر از این عشق ای شیلنگی تو این سن و سال زیاد پیش میاد اگ هم مطمئنی از حسن نگران نباش اون فرار نمیکنه بازم صبر کن

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایول

خواهش...😌😌😌 صبر کن

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
  ایول

منم حستو تجربه کردم آخرش ب ضرر من تموم شد میدونی چرا

اگه بهش میگفتم مینشست مسخره ام میکرد

حالا ک نگفتم الکی خودمو سوزوندم😕

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔
منم حستو تجربه کردم آخرش ب ضرر من تموم شد میدونی چرا اگه بهش میگفتم مینشست مسخره ام میکرد حالا ک ن ...

اره دقیقا تو فکر خودم هم اینه فکر میکم مسخره ام میکنه

دقیقا چی چقدر خوب؟

ک کار میکنید...

حالا اینارو ول کنید الان با این وضعیت فقط بچسب به کارت 

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔
اره دقیقا تو فکر خودم هم اینه فکر میکم مسخره ام میکنه

تازه طرف مقابل من پسر بود و چند سال بزرگتر از من براش مهم نبود