2777
2789

سلام..

خیلی شیک مث همسر من.زنگ زد بهم گف یکی رو دوس دارم چجوری بهش بگم و اگ گف نه چیکار کنم.منم خ ذوق کردم چون پسرعموم بود.کلی بش راهکار دادم اخرش گف دوستت دارم.هنگ کردم کلا..خخ

شما هم بدون مقدمه چینی بگید.هرچی بیشتر مقدمه چینی کنید ب اتون سخت تر میشه‌.

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک ماهه

بیشتر صبر کن مثلا سه ماه اگ ب ثبات احساس رسیدی ینی عاشقی یه احساس برای ثبات کامل ب شیش ماه گذر زمان نیاز داره 

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
18 و اون 22

بابا سنتون کمه ها بشین منطقی فکر کن ی مدت طولانی ک نبینیش کلا عاشقی یادت میره

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔
بابا سنتون کمه ها بشین منطقی فکر کن ی مدت طولانی ک نبینیش کلا عاشقی یادت میره

اره میدونم ولی   یه جوری شدم همکارمه نمیتونم نبینمش چنند روزه یه جور شدم توهم میزنم فکر میکنم اون هم دوسم داره

بگین چجوری ؟ بگم بلخره شما خودتون زن هستید با این مشخصات من چجوری دوست داشتید بگم

ببینید در حالت عادیم پسرا دیرتر از دخترا از نظر عقلی بالغ میشن، ینی حتی اگه دختر و پسر همسنم باشن باز درک دختر خانم از وقایع بیشتر از آقایونه پس خییییلییییی بهتره که پسر ۴،۵ سال بزرگتر باشه، حالا برا شما کاملاااا برعکسه، من خودم به شخصه که قبول نمیکنم هرچقدرم ویژگی مثبت داشته باشین!!

بنظر من که شمارشو گیر بیار یه بار تو تلگ رامی جایی بهش بگو، اگه رد کرد دیگه اصرار نکن،چون اصلا منطقی نیس!! ایشالا که خیره

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
اره میدونم ولی   یه جوری شدم همکارمه نمیتونم نبینمش چنند روزه یه جور شدم توهم میزنم فکر میکنم ...

با ۱۸ سال سن کجا کار میکنی

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔