2789
عنوان

درد واژن و پا

277 بازدید | 7 پست

سلام خانم های باردار من هفته ی بیست و چهارمم تموم شده هر از گاهی درد واژن یا کشاله ران یا لگن و پا داشتم ولی امروز واژنم انگار کشیده میشه و درد ممتد داره و به پامم‌ سرایت میکنه کسی هست تجربه ای داشته باشه ؟ من از هفته ی هجده هم بخاطر کوتاه شدن سرویکس هفتگی آمپول پرولوتون میزنم و هر شب شیاف استفاده میکنم

منم هفته بيست و يك هستم درد زير شكم و واژن و پا و اگن دارم طول دهانه رحمم كوتاهه ٣٠ همش ميترسم

آمپول بهت نداد دکترت ؟ من که انقد چشمم ترسیده یک ماه و نیمه روز خوش ندارم . امیدوارم این دردهامون بخاطر بزرگ شدن رحم باشه هر چند من هنوز شکمم بزرگ نشده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا داده هفته اي يكبار شما چند بود اندازه سرويكست

منم ۳۱ بودم بعدش که آمپول و مصرف کردم دوباره سونو کرد بالا رفته بود نرمال شد ولی حالا من دایما نگرانم دوباره اگه بیاد پایین چی . کلا دوران بارداری خیلی پر استرسه

اره واقعا من تكوناشم خيلي كم ميفهمم شما چي؟

نگران نباش هفته ی بعدی خیلی بیشتر میفهمی هنوز کوچیکه خیلی بعدشم همه بچه ها مثل هم نیستن بعضی ها آرومترن بعضی ها شلوغترن اصلا با کسی خودت رو مقایسه نکن فقط دعا کنیم این هفته های باقیمانده به خیر بگذره