2777
2789
عنوان

موفقیت و حال خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 77 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اها منظورت کتابه که کاغذیه میخونیم من فکردم اسم عنوان کتاب کتاب کاغذیه 

اره اتفاقا منم با گوشی حال نمیکنم فقط کتاب میخونم

تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.
میشه صفحه ای ک میشه دان کرد اثرمرکب و بفرسین نتونستم دان کنم عزیزان ... یا اینک آی دی بدید تلگرامتو ...

اره عزیز 

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://kowsarblog.ir/media/blogs/atiara/quick-uploads/p601705/asare-morakab.2_rozbook.com.pdf?mtime=1519738200&ved=2ahUKEwjjlL7IjuDcAhVEJFAKHWKTBO8QFjAHegQIBBAB&usg=AOvVaw1WSckyl0fFwsygR6B64KNx

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
اگه بازم کتاب میدونین معرفی کنین

من کتاب های لوئیز هی رو می خونم اما کتاب های ارنست هولمز و فلورانس هم شنیدم می گن خوبه

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

من دارم کتاب بنویسید تا اتفاق بیوفتد رو میخونم عالیه.کتاب راز رو هم خوندم اونم خیلی خوب بود و آیین زندگی 

اثر مرکب رو خیلی وقته دانلود کردم ولی نخوندم 

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
یعنی واقعا امضات دگرگونم کرد.نهیبی بود برام.کاش بخودم بیام.باید بیام

لطف داری بانو 💟

یه جایی دیگه آدم خودشم خسته میشه از غصه خوردن و اهمیت دادن به دیگران 🙂

هیچ چیزی و هیچ کسی از خود آدم مهمتر و عزیزتر نیست 🙂 ( البته جز خانواده ، خانواده چیزیه که ارزش فداکاری داره ) 

عزیزم کلاس برید ، کتاب بخونید ، با دوستانتون بیرون برید و تفریح کنید ، آهنگ شاد گوش بدید ، اگر دیدین دارین غمگین میشین سریع خودتونو با کاری یا چیزی سرگرم کنین ( مثلا خونه رو تمیز کنین ، ظرفا رو بشورین ، فیلم ببینین 🙂 یه مقاله میخوندم میگفت روانشناسا ثابت کردن تمیز کردن خونه به درمان افسردگی کمک میکنه چون باعث میشه آدم وقت فکر و خیال نداشته باشه ) 

عزیزم حتی اگر حالت خوب نیست تظاهر به خوب بودن و شاد بودن کن یه جایی بالاخره این تظاهره واقعا تاثیر میزاره و حالتُ خوب می‌کنه ❤ 

من یه شبایی وسط گریه هام یهو به خودم میگفتم پاشو جمع کن خودتو ! این قبری که تو بالاسرش گریه میکنی توش مُرده نیست ! و سریع میرفتم صورتمو می‌شستم 🙂

ببخشید من زیاد حرف زدم 🌹🌷 

ان شاء الله پسر گلتون مهدی جان و خانوادتون و خودتون همیشه سلامت و شاد باشین به حق صاحب نام مبارک و زیبا و دلنشین فرزندتون 💕🌹

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
من کتاب های لوئیز هی رو می خونم اما کتاب های ارنست هولمز و فلورانس هم شنیدم می گن خوبه

فلورانس اسکاول شین کتابشو من دارم ... واقعیتش به نظر من چرت میگفت نویسنده ... باز شما بری نظراتشو تو دیجی کالا ببینی میفهمی چی میگم یه عده بهش اعتقاد دارن یه عده نه ...

این کتابای لوییز هی ارزش دارن بخرم ؟؟؟؟ ☺

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊