2777
2789
عنوان

چه کنم💃💃💃

109 بازدید | 5 پست

اگه بفهمین یکی غیر مستقیم داره نخ میده از عکسای تلشو و اینا ولی در ظاهر به رو نمیاره و میدونیدم هیچکسی تو زندگیش نیست مطمئنم از این به احتمال ۹۵ درصد منظورش با منه چیکار کنم💃💃💃💃

منم بهش اصلا رو نمیدم اصلا ولی دوسش دارم

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

هيچ كار نكن تا مستقيسم بهت بگه تازه اگرم گفت و گفت من اينهمه بهت آمار دادم بگو چك نكردم وقت نكردم چك كنم

ايشون نشون داده ميدونه مشا داري امارشو ميگيري بزار فكر كنه توهم زده و اگر ميخوادت بياد جلو 

چون حتي ا گر كشته مردت باشه تو بري طرفش بعدا ميگه من منظورم تو نبودي  همه مردهاي ايراني همينن

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
هيچ كار نكن تا مستقيسم بهت بگه تازه اگرم گفت و گفت من اينهمه بهت آمار دادم بگو چك نكردم وقت نكردم چك ...

اره من خودم خیلی مغرورم اصلا نمیدونه من دوسش دارم مثلا تو تلش گذاشته بود کسیو دوس داری که اصلا نگاتم نمیکنه در این حد ولی میدونم داره نخ میده هم با حرکاتش هم با پستاش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من خودم خیلی مغرورم اصلا نمیدونه من دوسش دارم مثلا تو تلش گذاشته بود کسیو دوس داری که اصلا نگاتم ...

اصلا امار نديا اصلا 

يارو فكرك رده تو انقدر يبكاري هي ميري عكس ميبيني

جمع كن هخودشو اگر دلش بخواد خودش مياد سمتت واون موقع هم اصلا نگو عكساتو ديدم و ...هرچي كلاس بزاري به نفع خودته

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
اصلا امار نديا اصلا  يارو فكرك رده تو انقدر يبكاري هي ميري عكس ميبيني جمع كن هخودشو اگر دلش ب ...

اره اصلا به روش نمیارم تازگیاهم دیر به دیر میرم دلش تنگ شه😋😂

اره من خودم خیلی مغرورم اصلا نمیدونه من دوسش دارم مثلا تو تلش گذاشته بود کسیو دوس داری که اصلا نگاتم ...

همیشه از این موارد چیش میاد ادم به خودش میگیره 😔و اخرش دلت هزار و یک تیکه میشه