2777
2789
عنوان

بابا چتونه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 111 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا حفظ کنه بچتو .منم شرایطم عین شماست و بسیار تحت فشارم...دعا کن برام خیلی منو دعا کن....

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

این مسئله کاملا شخصیه هرکسی هرزمان دلش بخواد میتونه باردار شه ان شالله سالم و سلامت بیاد بغلت عزیزم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

بههههترین کارو کردی بچه غیر شرعی که نبوده.

من تو عقد سقط کردم واسه خانواده شدیدا سنتی شوهرم حتی اجازه نمیدادن تو ۱اتاق تنها بخوابیم و یکی و میفرستادن پیشمون بخوابه 

عذابش هر روز و هرشب باهامه الان اگه بود ۶سالش بود ولی ما حق زندگیو ازش گرفتیم

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏

وقتی عروسی کردی چن ماهه بودی؟دور اطرافت میدونستن؟

درضمن پیش پیش قدم نو رسیده مبارک

کاربر خوشتیپ هستم...رمز ورود رو فراموش کردم..میشه واسه شفا مامانم دعا کنید دکترا نا امیدمون کردن.به خدا و دعا شما امیدواریم