2777
2789
عنوان

بابا چتونه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 111 پست
ببخشید پریدم وسط دلارام کیه

يكي از اين ساخاي اينستا ك صداش خوب بود رفت اونور اب قبلش تو ايران از دوس پسرش خامله شد و اونو بدنيا اورد 

باباش پشتش بود و گفت بچه اتو بدنيا بيار 

الان دارن ميگن صيغه بوده برا اينكه برگشته باهم ازدواج كردن

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره بچش که خیلی نازه  ولی در کل نمیدونم چرا اوایل دلم براش‌میسوخت حتی اگه کارش اشتباه بود تک و ...

اره من پا استوریاش اشششک میریختم  شوهرم میگفت دیوونه ای ولی یکم که دروغ قاطی حرفاش شد خودمو جمع کردم😂

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
مگه من چی گفتم؟ منم همینو گفتم که    

ا ببخشین فکر کردم شمام میگی بعد مراسم عروسی باید رابطه داشت.البته میگم تقصیر عرفه من خودم هفته  دوم عقدم با همسرم انجامش دادیم خداروشکر شوهرمم خوب دراومد ولی اگه خدای نکرده به مشکل می‌خوردیم دهنمون صاف بود من دوستم عقده ازم مشاوره خواست دوس داشتم بگم نکن ولی نگفتم بذار خودش تصمیم بگیره شرعا قانونا حلال همن ولی  عرف برای ما شده معیار.کاش این افکار عوض شه.میدونید فلسفه پرده بکارت چیه اینکه جلوی عفونت نوزادی رو بگیره نوزاد ادرار مدفوع میکنه داخلش بیمار نشه اونوقت ما معیار همه چی قرارش دادیم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!