عاقا من دیگه نزدیکه زایمانمه کم کم چتونه گیر میدید که چرا تو عقد باردار شدی و فلان و اینا اره من خیلی حرف شنیدم از خیلیا حتی اینجا ولی مهم نبود کسی و بچمو نگه داشتم جرم که نکردم حالا اگه سقط میکردم باز می اومدید کلی نصحیت میکردید ک گناهه و فلان و اینا ول کنید منو بابا .😐
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ا ببخشین فکر کردم شمام میگی بعد مراسم عروسی باید رابطه داشت.البته میگم تقصیر عرفه من خودم هفته دوم عقدم با همسرم انجامش دادیم خداروشکر شوهرمم خوب دراومد ولی اگه خدای نکرده به مشکل میخوردیم دهنمون صاف بود من دوستم عقده ازم مشاوره خواست دوس داشتم بگم نکن ولی نگفتم بذار خودش تصمیم بگیره شرعا قانونا حلال همن ولی عرف برای ما شده معیار.کاش این افکار عوض شه.میدونید فلسفه پرده بکارت چیه اینکه جلوی عفونت نوزادی رو بگیره نوزاد ادرار مدفوع میکنه داخلش بیمار نشه اونوقت ما معیار همه چی قرارش دادیم