2777
2789
عنوان

تست سل

737 بازدید | 8 پست

من برای ای یو ای مراجعه کردم برام ازمایشهای قبل بارداری نوشت تست سل هم توش بود جریان چیه؟کسی مثل من بوده و میدونه چرا تست سل گرفت؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من هم انجام دادم اتفاقا مثبت هم شد فکر کنم پنجاه شصت درصد مثبت کاذب میشه بعدش برام عکس قفسه سینه ...

راست میگی....پس چرا مثبت نشون داد؟من یکشنبه زدم تا الان بادش نخوابیده اونروزم که رفتم بخونه دستم خیلی متورم و قرمز بود برای شما چجوری بود؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
توی ازمایشت قبل از بارداری من سر دخترم هم نوشتن کلا بعضی از پزشک ها مینویسن

من این سومین  غربالگریم بود تا حالا ندیده بودم این تست رو این سری برام تست سل نوشت

من این سومین  غربالگریم بود تا حالا ندیده بودم این تست رو این سری برام تست سل نوشت

جواب تست شما رو دادن؟

چرا مثبت شده بود؟؟

واسه منم تورم داره خیلی

جانا دلم ربوده ای فریبانه...
جواب تست شما رو دادن؟ چرا مثبت شده بود؟؟ واسه منم تورم داره خیلی

من لب مرز بودم و دکترم اهمیت نداد و نخواست که کاری بکنم.نگران نباش این یه ازمایش تخصصی سل نیست