فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
ميدوني من اصلا اينجوري نبودم مامانمو برده بودم دكتر ٥سال پيش دكتر عوضي برگشت بهم گفت مامانت سرطان دا ...
گلم منم شرایط شمارو دارم ولی مامانمو تو ۱۵ سالگی از دست دادم ولی ما باید از بقیه قوی تر باشیم درسته؟وقتی بچت بدنیا بیاد به ی مامان اروم نیاز داره نه ی مامان استرسی که با ی سرفه بچه هول میکنه .سعی کن اروم باشی همه چیزو بسپاری دست خدا
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اخه از هر كي ميپرسم ميگه ما در طول روز خيلي حسش ميكنيم
😃😃😃😃😃عزیزم بچه ها با هم فرق میکنن..من خودم تا 23 هفته اصلا حرکاتش رو نفهمیدم..بعدش هم خیییییییلی کم..دیگه تا سونوی بیوفیزیکال 32 هفته نرو سونو..خوب نیست
خدا رحمتش كنه ميخوام قوي باشم ولي واقعا بعضا كم ميارم
ممنون گلم .اره حق داری منم بعضی وقتا کم میارم واقعا چون سخته درکت میکنم ولی چاره ای نیس .سعی کن به بچت فکر کنی که این حجم استرس اصلا براش خوب نیس