2777
2789
پس چرا بعضيا ميگن مال من هميشه محكم تكون ميخوره

قطعا بارداری دوم یابیشتر باید باشن 

بستگی به چربی دور شکم هم داره 

ولی کلا با این چیزا به نی نی استرس نده 

منم خیلی کم حس میکنم البته تکون که نه یه حالت سفت شدن رو حس میکنم خیلی هم سونو نمیرم چون خوب نیست

یعنی دکترت بهت نگفته که تا قبل از 28 هفته اصلااااااا تعداد تکونهای نی نی مهم نیست؟؟؟؟پناه برخدا..این ...

اخه از هر كي ميپرسم ميگه ما در طول روز خيلي حسش ميكنيم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از هفته نوزده 

چقد خوب من جفتم قدامیه دکتر گفت دیر حس میکنی

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
ميدوني من اصلا اينجوري نبودم مامانمو برده بودم دكتر ٥سال پيش دكتر عوضي برگشت بهم گفت مامانت سرطان دا ...

گلم منم شرایط شمارو دارم ولی مامانمو تو ۱۵ سالگی از دست دادم ولی ما باید از بقیه قوی تر باشیم درسته؟وقتی بچت بدنیا بیاد به ی مامان اروم نیاز داره نه ی مامان استرسی که با ی سرفه بچه هول میکنه .سعی کن اروم باشی همه چیزو بسپاری دست خدا

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اخه از هر كي ميپرسم ميگه ما در طول روز خيلي حسش ميكنيم

😃😃😃😃😃عزیزم بچه ها با هم فرق میکنن..من خودم تا 23 هفته اصلا حرکاتش رو نفهمیدم..بعدش هم خیییییییلی کم..دیگه تا سونوی بیوفیزیکال 32 هفته نرو سونو..خوب نیست

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
گلم منم شرایط شمارو دارم ولی مامانمو تو ۱۵ سالگی از دست دادم ولی ما باید از بقیه قوی تر باشیم درسته؟ ...

خدا رحمتش كنه ميخوام قوي باشم ولي واقعا بعضا كم ميارم

خدا رحمتش كنه ميخوام قوي باشم ولي واقعا بعضا كم ميارم

ممنون گلم .اره حق داری منم بعضی وقتا کم میارم واقعا چون سخته درکت میکنم ولی چاره ای نیس .سعی کن به بچت فکر کنی که این حجم استرس اصلا براش خوب نیس

ممنون گلم .اره حق داری منم بعضی وقتا کم میارم واقعا چون سخته درکت میکنم ولی چاره ای نیس .سعی کن به ب ...

چشم ممنون ازت انشاالله ني ني تو به سلامتي بغلش بگيري برا منم دعا كن