2777
2789
منم وسواس فکری دارم خیلی ساله  تو بارداری از هفته 6 به لکه افتادم که تا هفته 37 استراحت مطلق ب ...

خيلي بده من تنهام مامانم فوت شده هيچكس رو ندارم منم بارداري پر استرسي دارم تا هفته ١٦لكه بيني داشتم بهد هماتوم بعد كوتاهي سرويكس الانم كه كم تكون ميخوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان ٢١هستم تازه شنبه اومدم از سونو بازم ميخوام برم 

نه عزیزم نرو سونو 

شما آنومالی رفتی دیگه همه چی خوب بوده؟

منم ۲۰‌هفتم دو هفتس تکوناشو حس میکنم ولی خیلی ریز ریز

بعضی روزا خیلی کمه

سما اگه نگرانی هفته ایی یک بار برو تو مطب با سونوکیت صدای قلبشو بشنو نه سونوی کامل

خيلي بده من تنهام مامانم فوت شده هيچكس رو ندارم منم بارداري پر استرسي دارم تا هفته ١٦لكه بيني داشتم ...

منم همه اینارو داشتم 

فقط هماتوم نداشتم 

دلیل خونریزیامم اصلا مشخص نشد 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

منم همه اینارو داشتم  فقط هماتوم نداشتم  دلیل خونریزیامم اصلا مشخص نشد

خدا ني نيتو حفظش كنه تو رو خدا منم دعا كن بتونم اين روز و ببينم كه زايمان كردم من خيلي تنهام بجز شوهرم و بابام هيچكي رو ندارم

گلم من مثل تو قبل این بارداریم سقط داشتم ولی تا الان ۲ بار رفتم سونو یکی قلب یکی ان تی .کلی هم تو غربال منو ترسوندن و ازمایش امینو دادم 

ولی فقط به ی چیز فکر کن همه چیز دست خداست شما چ روزی دوبار بری سونو چ ماهی ی بار نی نیت سالمه فقط اینجوری خودتو عذاب میدی برای نی نی ایت الکرسی بخون بعدم بسپارش دست خدا 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
پس چرا بعضيا ميگن مال من هميشه محكم تكون ميخوره

از هفته چند حرکاتشو حس کردی؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

اینجوری هم که نمیشه همین استرس تاثیر منفی داره، یعنی مثلا هر رو برچکش کنی هیچ وقت مشکلی برلش پیش نمیاد، به وسواس فکرت غلبه کن ، هرچی خدا بخواد همون میشه ، بچه ای که عمرش به دنیا باشه به دنیا میاد ، انشاالله که خدا میخواد بچه شما سلامت به دنیا میاد ، هم خودم وسواس فکری دارم البته نه به شدت شما ، خودم با یاد خدا اروم میکنم هرچی که مصلحت باشه میشه ، خدا بهتر میدونه چی برای من بهتره

گلم من مثل تو قبل این بارداریم سقط داشتم ولی تا الان ۲ بار رفتم سونو یکی قلب یکی ان تی .کلی هم تو غر ...

راست ميگي عزيزم هيچي دست من نيست خدا خودش بايد نگهش داره ممنون

منم هفته 17 هستم ولی اونقدر بی علامتم که 5 بار تا حالا سونو دادم چند بارم تو بهداشت و مطب صدای قلبشو شنیدم...هیچ تهوع و ویاری هم نداشتم اصلن انگار نه انگار...کاش زودتر تکون بخوره اینقدر حرص نخورم

شاید در جهانی دیگر….

اینجوری هم که نمیشه همین استرس تاثیر منفی داره، یعنی مثلا هر رو برچکش کنی هیچ وقت مشکلی برلش پیش نمی ...

ميدوني من اصلا اينجوري نبودم مامانمو برده بودم دكتر ٥سال پيش دكتر عوضي برگشت بهم گفت مامانت سرطان داره سه ماه بيشتر زنده نيست منم بيست و دوسالم بود همونجا بهم شوك وارد شد و از حال رفتم بعد اون اينجوري شدم 

من هفته بيستم فكر كنم تا الان ١٣بار رفتم بچم كم تكون ميخوره بازم ميخوام برم وسواس فكري دارم جوري كه ...

یعنی دکترت بهت نگفته که تا قبل از 28 هفته اصلااااااا تعداد تکونهای نی نی مهم نیست؟؟؟؟پناه برخدا..اینو دیگه هنه میدونن..همههههههههه

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
منم هفته 17 هستم ولی اونقدر بی علامتم که 5 بار تا حالا سونو دادم چند بارم تو بهداشت و مطب صدای قلبشو ...

منم اينجوري ميگفتم ولي وقتي تكون بخوره استرست چند برابر ميشه يه روز ميگي حركتش كمه يه روز حركت نكرد واقعا دوران سختيه