2777
2789
عنوان

کیش

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت میری کیش برا زندگی. یعنی شوهرت اهل کیشه؟ یا برا درسو کار میرید ؟ ببخشید فضولم     ...

نه بایا برای کار هنوزم قطعی نیست بعد از یک سال دنبال کار گشتن ناچاریم

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
استارتر ميتونم بپرسم شغل همسرت كيش چيه؟

مهندس نرم افزار

راستی من طراح و گرافیستم میتونم اونجا کار پیدا کنم به نظرت؟ 

نه اتفاقا كيش خرج زندگى خيلى بالاست... اما فقط لوازم خانگى و ماشين ارزونتره

منم برای خرید ک پرسیدن عرض کردم

برای زندگی شاید مخارج بالا باشه ولی خیلی شهر خوبیه واقعا برای زندگی

منم برای خرید ک پرسیدن عرض کردم برای زندگی شاید مخارج بالا باشه ولی خیلی شهر خوبیه واقعا برای زندگی

شوهر من زیاد از حجاب خوش نمیاد میگه اولین قسمت مهمش اینه کع اینجا یکمی ازادتری 

شوهر من زیاد از حجاب خوش نمیاد میگه اولین قسمت مهمش اینه کع اینجا یکمی ازادتری 

اره اينجا راحت ميتونى بى روسرى بياى بيرون

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
منم برای خرید ک پرسیدن عرض کردم برای زندگی شاید مخارج بالا باشه ولی خیلی شهر خوبیه واقعا برای زندگی

واقعا شهر اروم و زيباييه

حيف ما چند وقت ديگه بايد بريم

دلم ميخواد تو كيش بمونم😔

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

خدمات صافی ژاپنی تخصصی یا صافی دائمی مو (ریباندینگ مو)  با قیمت مناسب (تنها 680 تومان ) برای 3 روز در کیش از 22  تا 24 مرداد.

موهارو برای همیشه به صورت دائمی صاف  لخت و ابریشمی کنین با روش صافی ژاپنی (ریباندینگ مو) بدون ریزش مو. با مواد 100%اصل ژاپنی و قیمتی بسیار مناسب .تماس جهت تعیین وقت یا تماس جهت خرید مواد صافی دائمی مو 09124935734 (واتسآپ و تل گرام).

تفاوت صافی  ژاپنی وکراتینه کردن مو :

در  روش صافی  ژاپنی موها برای همیشه حالت صافی و براقی خود را حفظ نموده و بعد از گذشت چندین ماه یا سال به حالت وز یا فر تبدیل نمی‌شوند.
اما روش برزیلی و کراتینه کردن مو، با پوشاندن موقتی مو با کراتین مو را صاف می کند. روش برزیلی و کراتین تا سه ماه مو را صاف نگه می دارند. و در این مدت چندین بار باید به سالن آرایش مراجعه کنید.

ایمنی روش ژاپنی چقدر است؟
صاف کردن مو با روش ژاپنی با تغییر دادن فیزیکی ساختار مو، مو را صاف می کند. در صد فرماللئید در این روش صفر می‌باشد و خطر سرطان و ریزش مو به هیچ عنوان ندارد.

خانم هایی که موهای فر و وز دارند فقط خودشون میدانند که چقدر مدیریت کردن موهای فر سخت میباشد. همیشه هنگام شستشو یا برس کردن گله از گره خوردن موها می‌کنند. در مهمانی‌ها فقط یک ساعت اول موهای شما مرتب هست و بعد از آن موها حالت وز و نامرتب به خود میگیرند .

در مناطق مرطوب و شرجی در مسافرت‌ ها همیشه دچار مشکل برای هدایت کردن و حالت دادن موها شون هستند.

در حمام مرتب در حال استفاده مکرر و بیش از حد نرم کننده‌ها هستند که البته بسیار برای موها مضرر هست.
خانم‌های شاغل همیشه سشوار بدست در اول صبح برای زیباتر کردن موهاشون زیر روسری و مقنعه هستند.که البته سشوار و اتوکشی روزانه مو کمک به خشکی و ایجاد موخوره می‌کند.
* بعد از ریباندینگ دیگر نیاز ندارید که بعد از هر بار شستشو موهاتون رو با اتو و براشینگ صاف کنید چرا که موها حالت صافی خودشون رو کاملاَ حفظ می‌کنند.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

انتقال جنین

11rosaa | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز