2777
2789
عنوان

چیکارکنم؟؟😔

343 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها،من دوشنبه رفتم دندانپزشکی و مجبورشدم بعدش ژلوفن بخورم دقیقا همون روز پری شدم ،حالا چون دوتا ژلوفن خوردم پری قطع شده یعنی خیلی کم میاد و من خیلی درد دارم ،زیر شکمم،چیکارکنم که بیاد؟کمکم کنید

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ژلوفن ربطی ب این مساله که گفتی نداره

اون مفنامیک اسیده که خونریزی پریود رو کم میکنه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

من روزی سه تا مفنامیک میخورم قط نمیشه لامصب خوشبحالت باژلوفن..

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
ژلوفن ربطی ب این مساله که گفتی نداره اون مفنامیک اسیده که خونریزی پریود رو کم میکنه

یبخشید شمافقط مشاورتون درزمینه کودکه؟

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
آخه کلا قطع شده 

عزیرم این ی مشکل جدای از ژلوفن بوده ولی الان همزمان شده با مصرف ژلوفن

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
یبخشید شمافقط مشاورتون درزمینه کودکه؟

نه گلم خانواده و کودک بیشتر کار میکنم

وگرنه سایر مشکلات و اختلالات خلقی. وسواس.افسردگی و...هم هست