2821
2789
عنوان

اشپزا بیان

139 بازدید | 8 پست

طرز تهیه یه کباب ماهیتابه ای خوشمزه دونفره 

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر

گوشت چرخکرده هر چی چرب تر باشه خوشمزه تر میشه .معمولا از سردست گوسفند به علاوه  مقداری گوشت گوساله مخلوط درست میکنن.بعد سیب زمینی خام رنده کن  به علاوه ادویه و نمک و پیاز 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گوشت چرخ کرده پیاز رنده شده ابشو بگیر زردچوبه ونمک و فلفل بزن بزار یخچال ۲ساعت بمونه بعد سرخ کن اخر سر زعفرون دم کن با قاشق یه کوچولو بده روی کباب گوجه هم سرخ کن تمام

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
گوشت چرخکرده هر چی چرب تر باشه خوشمزه تر میشه .معمولا از سردست گوسفند به علاوه  مقداری گوشت گوس ...

سیب زمین که بزنه میشه کتلت

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

گوشت چرخی حدود 300 گرم را با یه پیاز متوسط آب گرفته و کمی نمک وفلفل سیاه وسماق وزردجوبه خوب ورز بده وبذار یک ساعت تو ظرف در دار تو یخچال تا بیات شه

کف تابه تفلون را کمی چرب کن بعد مواد گوشتی را کاملا پهن کن کف تابه وبا یه کفگیر نچسب که لبه صاف داره مثه مدل سیخ کباب گوشتها را ببر

کمی کره ریز ریز روی کبابها بذار وکبابها را روی گاز بذار و اجازه بده یه طرف کباب کاملا سرخ بشه کبابها را که برگردوندی حلقه های گوجه و فلفل دلمه روی کبابها بچین و کمی هم زعفران دم کرده روی کبابها بریز ودر تابه را بذار تا طرف دوم کبابها هم سرخ بشه وگوجه هم نرم بشه

در نهایت بذار آب حاصل از گوجه هم کاملا کشیده بشه وکباب به روغن بیافته

کباب را با کته زعفرانی سرو کن

https://telegram.me/ASHTEE

ریحان تازه با گوشتت مخلوط کن با یک پیاز متوسط

من ادویه فلفل میزنم با پودر سیر و پودر گشنیز

وقتی کباب رو داخل ماهیتابه پهش کردی نصف لیمو تازه رو فشار بده رو کبابا بعد هم دو قاشق آب زعفران بریز و شعله رو کم کم کن یه گوجه فرنگی هم ریز کن رو کبابا بریز

عااالی میشه

سیب زمین که بزنه میشه کتلت

یه سیب زمینی خام کوچولو بزنه خوشمزه میشه .بدون سیب زمینی خیلی سفت میشه  .نمیدونم من اینجوری درست میکنم تو ماهیتابه   وقتی بخوام سیب زمینی نزنم دیگه تو ماهیتابه سرخ نمیخونم رو ذغال درست میکنم که بی نهایت  لذیذ هم میشه.

ممنون از همتون 

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر