2777
2789
عنوان

رانندگی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 78 پست
اخه من همه رو درست انجام دادم بعداز پارک دوبل گفت دنده عقب برو یادم رفته بود فرمونو بچرخونم صاف بشه. ...

منم‌همشو خوب رفتم یکم لبه جدول بود دستمو دیر صاف کردم اینم ردم کرد هرچی‌بهش گفتم تروخدا بذار ی بار دیگه دنده عقب میرم گفت نه

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعصاب 😂😂😂😂الهییی😂😂😂😂😂

🤣🤣 خاسم بهش بگم از بس ور زدی من خراب کردم وگرنه من یهههه راننده ماهری هسم 

🤣🤣 خاسم بهش بگم از بس ور زدی من خراب کردم وگرنه من یهههه راننده ماهری هسم 

الکی اذیت میکنن بابا!!!! ادم پنج دقیقه میشینه پشت فرمون میبینه دورو بریاش اصن رانندگی نمیکنن سبقتای ناجور سرعتا بالا

❤️ Seni seviyorum 
من هنو گواهینامه نگرفتم شوهرم داره یادم میده گفت اول خودم یادت بدم بعد میفرستم گواهینامه بگیری ک خوب ...

منم چند وقته شوهرم یادم میده خوب یاد گرفتم ولی از پل جماعت میترسم حتی کوچلوها

فردا تنها بروو😂 انگار واسه همه میزنه عدم تسلط به اعصاب چون واسه منم همی زد

هفته قبل باشوهرم قهر گردم ب خواهرشوهرمم گفتم نمیخام برم بعد بابام زنگ زد ک من بیام گفتم نههههه تروخدا نیا.بازم میزنه عدم نسلط ب اعصاب.من بدبخت ب ای خوش خنده ای بهم‌میگف خانم برو اول برای اعصاب منم نیشم سه متر باز بود

الکی اذیت میکنن بابا!!!! ادم پنج دقیقه میشینه پشت فرمون میبینه دورو بریاش اصن رانندگی نمیکنن سبقتای ...

مگه شمارو میبره جاهای شلوغ؟مال ما تو یه بلواریه میگه همینجا دوبل بزنین 

بابا بیرون نزدیک باشی بهتره فاصله بدی از کنار میزنن بهت کی فاصله میده اخه چجوری زدی کاش منم خوب بزن ...

اره واقعا اون موقع به ما هم می گفتن ۴۵ سانت فاصله ! اخه ۴۵ سانت غیر از خیابون های عریض کاربرد نداره 😐 نمی دونم والا یکی از  پارک هام خوب در میومد یکیش خوب در نمیومد 😁 کلا یه کم هم شانسیه ! این افسر آخری دید روی ماشین مسلطم دیگه زیاد گیر نداد ، اخه هی داد می زد که تند برو یا فلان کن ولی من هول نشدم و کاملا مسلط روی ماشین بودم 

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪