2777
2789
عنوان

رانندگی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 78 پست
من باراول شوهرم وخواهرشوهرم وپسرخواهرشوهرمم بودن همچی بااعتماد بنفس رفتم اولین نفر سوار شدم بعد یکم ...

😂😂😂😂 خانوادگی رفتین

اغااااا لامصب پا میلرزههه رو ویبره میره چرا این مدلی میشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من گاهی خیلی نزدیک جدولم گاهیم کلیی دور 😂😂

اره گیر های الکی می دن 😐 مثلا حالا نزدیک باشی چی میشه ؟ این قدر سر این فاصله استرس داشتم که نگو 😳😁

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 
من باراول شوهرم وخواهرشوهرم وپسرخواهرشوهرمم بودن همچی بااعتماد بنفس رفتم اولین نفر سوار شدم بعد یکم ...

کلاچ ماشینتونه 😂😂😂😂😂😂😂😂از دست تو 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

❤️ Seni seviyorum 
😂😂😂😂 خانوادگی رفتین اغااااا لامصب پا میلرزههه رو ویبره میره چرا این مدلی میشه 

🤣🤣🤣🤣🤣مگه دروغ میگی فک میکردم خیلی خوب میرونم اونارم خبرکردم.کثافت افسره برام زد عدم تسلط ب اعصاب.سری اول فقط میخندیدم ولی سری دوم واقعا زورم گرفت وایسادم گریه کردن

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
منم بار دوم شانسی قبول شدم 😐 دست فرمونم خوبه و مسلطم  ولی از بس سر فاصله ی پارک دوبل ...

حالا پارک دوبل هیچ استفاده ای هم نمیشه من که اصلا پارک دوبل نمیرم اگه جا پارک نباشه حاضزم دور بشم یا برم تو کوچه پارک کنم

حالا پارک دوبل هیچ استفاده ای هم نمیشه من که اصلا پارک دوبل نمیرم اگه جا پارک نباشه حاضزم دور بشم یا ...

منم هنوز توی پارک و‌ تشخیص فاصله مشکل دارم 😁

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 
من چند روز دیگ امتحان آیین نامه دارم ازقسمت فنی هیچی نفهمیدم شما هاکه امتحان دادید چند تاسوال ازاین ...

زیاد نبود فقط صافی هوا.کنیستر.ی چنتا دیگه

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
🤣🤣🤣🤣🤣مگه دروغ میگی فک میکردم خیلی خوب میرونم اونارم خبرکردم.کثافت افسره برام زد عدم تسلط ب اعصا ...

فردا تنها بروو😂 انگار واسه همه میزنه عدم تسلط به اعصاب چون واسه منم همی زد