2777
2789
عنوان

رانندگی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 78 پست

من فردا امتحان دارم از استرس دل ورودم تو دهنمه.باراول ک خیلی استرس داشتم پام خیلی میلرزید.باردومم چرخ عقب لب جدول بود😂فردابارسومه خدابخیرکنه

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
من کتبی رو بار اول قبول شدم ولی بار اولی که با افسر بودم خیلی خوب روندما الکی زد ردم کرد 

افسرمن خیلی خوب بودخداییش خب البته منم اصلااسترس نداشتم ونگاش نکردم فقط رامورفتم

امیدت فقط به اون بالایی باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارهههه خیلی بد رانندگی میکنن هرکی از هرطرف درمیاد نه چراغی نه چیزی خیلی باید حواستو جمع کنی 

همون دیگه اعصابم خورد میشه واسه همین اصلا دنبالش نرفتم

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
من فردا امتحان دارم از استرس دل ورودم تو دهنمه.باراول ک خیلی استرس داشتم پام خیلی میلرزید.باردومم چر ...

عهههههه ایشالا قبوول شی  

مثه من که بار سوم قبول شدم 

استرس نداشته باش اولین نفر خودت بشین چون کسایی که اول میرونن خیلی تاثیر میذارن روت استرس وارد میکنن.

الان هزینه اش چقد شده؟ مال من پارسال کلا ۶۰۰ شد

منم یکشنبه اولین امتحانمه خیلی میترسم 

میگن سخت قبول میکنن

تازه من‌بیرونم میشینم پشت فرمون خیلی استرس میگیرم

دوبلامم خوب میشه ها اما مثلا باز یهو‌یکیش در میره

❤️ Seni seviyorum 
عهههههه ایشالا قبوول شی   مثه من که بار سوم قبول شدم  استرس نداشته باش اولین نفر خو ...

۵۷۰تاالان شده.اتفاقا باراول اولین نفرنشستم سری دوم نفراخر اصلا استرس نداشتم خیلی ریلکس میخاسم افسرو بندازم تو جوب🤣

من هنو گواهینامه نگرفتم شوهرم داره یادم میده گفت اول خودم یادت بدم بعد میفرستم گواهینامه بگیری ک خوب ...

من از دوم راهنمایی رانندگی میکردم ولی خیلی ایراد داشتم ولی اموزشگاه بری اصن یه چیز دیگس سریع یاد میگیری ترستم میریزه فقط موقع  امتحانه که ادم استرس میگیره

منم یکشنبه اولین امتحانمه خیلی میترسم  میگن سخت قبول میکنن تازه من‌بیرونم میشینم پشت فرمون خی ...

بما گفتن باراول همه رو رد میکنه.ولی مثل اینکه باافسرا صحبت کردن اونایی ک جلسه سوم ب بالا هسن قبول کنه

بما گفتن باراول همه رو رد میکنه.ولی مثل اینکه باافسرا صحبت کردن اونایی ک جلسه سوم ب بالا هسن قبول کن ...

اره بمنم گفتن بار اول همه ردن

من الکی دلداری میدم خودمو

❤️ Seni seviyorum 
۵۷۰تاالان شده.اتفاقا باراول اولین نفرنشستم سری دوم نفراخر اصلا استرس نداشتم خیلی ریلکس میخاسم افسرو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 فردا نه اول باش نه اخری وسطی باش ببینم چه میکنی😂 راسی اگه قبول شدی خبر بده