2777
2789
به منم همه می گفتن،ولی اصلا نمی شد زود بیارم دوباره خونه نشین میشدم ولی الان پسر بزرگم خیلی کمک حالم ...

من مادرشوهوم هنوز بچه رو از شیر نگرفتم میگه حامله شو کله ام را خوردههه 

البته شوهرمم مایله زودتر بیارم بحث کردیم الان ساکته میدونم ولی ته دلش مخاد

جدی؟؟  تازه سزارین بودم اخه بچم تنهاس و اینکه میخام زیر سی سالگی بچه بیارم همه میگن فاصله کم خ ...

ما تو بخش فقط کموتراپی میکردیم یادمه ،سال 86 بودم،خیلی اون بخش ناراحتم میکرد،6ماه بیشتر کار نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرشوهوم هنوز بچه رو از شیر نگرفتم میگه حامله شو کله ام را خوردههه  البته شوهرمم مایله زود ...

همینجوری دو تا بچه پشت سر هم خیلی سخته،دیگه بادرس خوندن خیلی سخت میشه،باید ببینی کدومش برات تو اولویته،من پسرم 3 سالش بود خوندم واسه کنکور ارشد،مجاز شدم ولی رتبم به شهرستان میخورد دیگه ولش کردم     

همینجوری دو تا بچه پشت سر هم خیلی سخته،دیگه بادرس خوندن خیلی سخت میشه،باید ببینی کدومش برات تو اولوی ...

نمیدونم بخدا هم دوست دارم بخونم هم سال دیگه بچه دار شم فوقش دو سال دیگه 

خیلی فکر میکنم ولی, به نتیجه ای, نمیرسم

نمیدونم بخدا هم دوست دارم بخونم هم سال دیگه بچه دار شم فوقش دو سال دیگه  خیلی فکر میکنم ولی, ب ...

بعضیها رو دیدم تو دوران دانشجویی باردار میشن،شوهرم همیشه همکلاسیهاش و واسم مثال میزنه که اینجورین

طرح پرستاری شیفت شبش واجبه؟؟ 

هیچ قانون مشخصی نداره،چه تو طرح چه بعدش،چه دولتی یا خصوصی،به خیلی چیزا بستگی داره ،همکاری پرسنل،نیاز بخش،اخلاق سرپرستار،یا پوتین بیمارستان،ولی کلا قابل پیش بینی نیست که بگی بچه کوچیک داری شبکاری ندن،بعد طرح بیمارستانهای خصوصی بیشتر راه میان