2777
2789

من در کنار شغلم کلی فعالیت دارم

چندین ساله نقاشی میکنم بعضیا بهم میگن از کار پرستاری بیا بیرون برو دنبال نقاشی

یه سال میرفتم دانشگاه تهران کلاسهای طب سنتی

دو سال یوگا هم میرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهونظرم پرستاری اگر, کیلینیک بزنین بهتر نیست تا کار, در, بیمارستان؟؟  کیلینیک خدمات پرستاری

اون که عالیه،ولی من تنهایی در خودم نمی بینم،یه مدیریت خوب میخواد،همسرم نرسه مدیریتش عالیه قبول نمی کنه بزنیم

من در کنار شغلم کلی فعالیت دارم چندین ساله نقاشی میکنم بعضیا بهم میگن از کار پرستاری بیا بیرون برو ...

عزیزم میشه حقوقتون رو بگید البته اگه دوست دارید من خودم ۱۶۰۰ با ۷ سال سابقه ی کاری میگیرم‌

اون که عالیه،ولی من تنهایی در خودم نمی بینم،یه مدیریت خوب میخواد،همسرم نرسه مدیریتش عالیه قبول نمی ک ...

چه جالب زن و شوهر پرستار 

همسرم میگه فکر کار نباش. عصرها هم کار, میکنم تا تو کار نکنی,  واقعا هم کار, میکنه تا درامدش بیشتر شه

عزیزم میشه حقوقتون رو بگید البته اگه دوست دارید من خودم ۱۶۰۰ با ۷ سال سابقه ی کاری میگیرم‌

من الان پایه حقوقم دو و خورده ایه

اضافه کار و کارانه هم داریم که برای هر کس متغیره حدود یک و خورده ای تا دو و خورده ای

من الان پایه حقوقم دو و خورده ایه اضافه کار و کارانه هم داریم که برای هر کس متغیره حدود یک و خورده ...

یعنی با اضافه کار تقریبا ۴ تومن؟؟عاااالیه دختر بچسب به کارت انشالله که موفق باشی عزیزم 

شما ک پرستار, موفقی هستید ب نظر شما من ک متولد 69 هستم با یه پسر 2 ساله بخونم برای, کنکور, و برم دان ...

بستگی  به پشتکارت داره واقعا

شدنش که میشه ولی حتما باید خانواده و همسر کمک کنند