2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه مشکلات با غربالگری مشخص نمیشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

خواهرزاده همسرم هم متاسفانه اینجوری شد.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

همه ی ازمایشاشو انجام داده بود همه بدون مشکل پیش یه متخصص کار بلد. ولی هفته سی و هفت زایمان کرد به علت پارگی کیسه اب. ولی جنین یه هفته تو دستگاه موند و اسمونی شد. نقصشم یه دستش بود که کلا کوتاه بودو بدون استخون 

همه ی ازمایشاشو انجام داده بود همه بدون مشکل پیش یه متخصص کار بلد. ولی هفته سی و هفت زایمان کرد به ع ...

تو غربالگری ها فقط سه نوع سندروم رو بررسی میکنن...ولی تو سونو های بالاتر از ۲۷ هفته باید این مشکل رو میدیدن به نظرم...یا خدا خیلی ناراحت شدم😢

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...
مگه انومالی نمیگن تا انگشتارم میشماره. پس چرا ندیده دست بچه استخون نداره 

آره انگشتارو هم میشمرن. ..واسه من حتی سایز استخوان های ساق پا و دست رو هم زد ...چی بگم والا ..خیلی از سونوگرافها دقیق نیستن مثلا هزینه سونو غربالگری من شد ۲۵۰...مال زن داداشم شد۷۰ ..بعد فهمیدیم .مال زن داداشم با سونو دوبعدی بررسیش کرده بود واسه همین ارزانتر. همه اینا میتونه دخیل باشه تو این اشتباهات متاسفانه.  بدبخت مردم که دستشون به هیچ جا بند نیس

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...
آره انگشتارو هم میشمرن. ..واسه من حتی سایز استخوان های ساق پا و دست رو هم زد ...چی بگم والا ..خیلی ا ...

خیلی واسش ناراحتم ما دکترامون یکیه من خیلی به دکترم اعتماد داشتم ولی الان نه. ما حتی قرار بود جفتمون نه شهریور زایمان کنیم.