2821
2789
عنوان

سزارین فوری

190 بازدید | 21 پست

خانومایی که سزارین کردن خلاصه بهم جواب میدین من ۹ماه فکر زایمان طبیعی بودم امروز فهمیدم فردا باید برم واسه سزارین اصلا هیچ اطلاعی از سزارین با بیهوشی نخاعی ندارم نمیدونم بعدش چه مراقبتهایی داره کمکم کنید

میشه بگی دلیل سز شدنت چیه منم هنوز بین سز وطبیعی گیر کردم

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اصلا نگران نباش خیلی راحت تر از اون چیزی که فکرش رو کنی . 

من سزارین با روش بیحسی بودم عالی بود بعدش هم پمپ درد گذاشتم درد رو متوجه نشدم و بعد از اون هم برام شیاف میذاشتن بعد از عمل سعی کنید سر و گردنت رو تکون ندی .

بعد از اینکه گفتن میتونی چیزی بخوری نسکافه وچایی زیاد بخور و بعد تلاش کن با کمپوت گلابی و چیزهای ملین شکمت زودتر راه بیوفته که مرخصت کنند و خودت هم معده ات سبک میشه ‌ 

سزارین خیلی خوبه چیه طبیعی هی زور بزن زور بزن همه جاتم دست کاری میکنن. 

از هر کی مشاوره میگیرم میگه زایمان طبیعی درسته درد داره ولی کلی مزایا داره نسبت ب سز من خودمم هنوز تصمیم نگرفتم😅😅

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
 از هر کی مشاوره میگیرم میگه زایمان طبیعی درسته درد داره ولی کلی مزایا داره نسبت ب سز من خودمم ...

مشاور مگه میخواد بزاد تو میخوای بزایی. حالا من نمیدونم ادم خودش عقل داره برا خودش تصمیم میگیره

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.
مشاور مگه میخواد بزاد تو میخوای بزایی. حالا من نمیدونم ادم خودش عقل داره برا خودش تصمیم میگیره

انشالله هر چی خدا بخواد هر چی صلاحمه مررسی خواهر😉😉