2777
2789

من خودشو گرفتم دمنوشش رو درست میکردم و درکنارش دمنوش رازیانه هم یک ماه خوردم عالی بود واسه من که جواب داد با اینکه فقط یک ماه خوردم و ولش کردم

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
من خودشو گرفتم دمنوشش رو درست میکردم و درکنارش دمنوش رازیانه هم یک ماه خوردم عالی بود واسه من که جوا ...

میشه کامل بهم بگی عزیزم....

قرصشو خوردی روزی دو تا ؟ 

دمنوشش چیه؟ ویتاگنوس؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه کامل بهم بگی عزیزم.... قرصشو خوردی روزی دو تا ؟  دمنوشش چیه؟ ویتاگنوس؟

البته عزیزم

نه من خود گیاه پنج انگشت رو گرفتم از عطاری بعد هر روز یک ق چ رو میریختم داخل آب جوش و میزاشتم دم بکشه بعد یک قاشق عسل بهش اضافه میکردم و میخوردم البته قبلش از صافی رد میکردم

رازیانه هم از عطاری گرفتم یک ق چ آسیاب میکردم و مثل همون دمنوشش رو درست میکردم ولی عسل نمیزدم و میخوردم

یکی رو صبح میخوردم یکی رو شب تا یک ماه خیلی هم خوب نتیجه گرفتم من تنبلی دارم و چهارماه بود پری نشده بودم الان دوماه پری میشم البته این ماهم ۱۰ روزی تاخیر داشت ولی خیلی خوب بود با اینکه این ماه نخوردم اصلا

خدا خیرتون بده که جواب منو میدید😘😘😘😘😘 بخدا انقد اعصابم خورد بود سر این قضیه تا اینکه گفتم بذار از بچه های نی نی سایت بپرسم این قرص چطوره...

ولی اصلا بلد نیستم طریقه مصرفشو

البته عزیزم نه من خود گیاه پنج انگشت رو گرفتم از عطاری بعد هر روز یک ق چ رو میریختم داخل آب جوش و م ...

آهان گیاه ۵ انگشت ...باید منم بگیرم... من با پریودام بعضی وقتا قاطی میشه چن ماه نمیشم بعد مرتب میشه...با پریود نشدن اصلا مشگل ندارماااا مشگلم اینه اون چن ماهی که پریود نمیشم جوش میزنم ....واسع همین میخوام یکار کنم هر ماه بشم. راستی گلم من ازدواج نکردم مشگل نداره این گیاه ها برام؟ یا قرص ویتاگنوس؟

آهان گیاه ۵ انگشت ...باید منم بگیرم... من با پریودام بعضی وقتا قاطی میشه چن ماه نمیشم بعد مرتب میشه. ...

گیاه پنج انگشت همون ویتاگنوس هم قطره اش هست هم قرصش هم خود گیاهش به نظرم گیاهش از همه اش بی ضرر تره

نه عزیزم اصلا مشکلی نداره من خودمم مجردم😊

گیاه پنج انگشت همون ویتاگنوس هم قطره اش هست هم قرصش هم خود گیاهش به نظرم گیاهش از همه اش بی ضرر تره ...

خیلی تنبلم من اخه...احتمالا قرص ویتاگنوس بخورم. ولی دم کرده رازیانه حتما میخورم. 

واقعا لطف بزرگی در حقم کردی😘 فقط سوال اخر ....از روزه چندم پری بخورم؟