2777
2789
عنوان

مشکلات پسرم

1350 بازدید | 60 پست

پسرم امسال میره کلاس سوم

اصلا علاقه ب درس نشون نمیده! مثلا بره کتابش بیاره بشینه بخونه

با مشاور حرف زدم راهها شو رفتم جواب نگرفتم واقعا نمیدونم مشکل از من یااین

دیروز رفتم کلاس زبانش نمیره اش کم بود

و بااینکه میدونه کم گرفته نمیخونه رفع ایراد بشه برابعدش

و ی مشکل بزرگ دیگه ام باهاش اینه ک تو جمع اصلا نمیشناسمش!! داد میزنه! دلقک بازی در میاره!! از خوردن خودشو هلاک میکنه

ولی تو خونه و موقع تنهایی اینجوری نیس اصلا

مثلا با صدای بلند با گوشی ک بازی میکنه داد میزنه این بهترین کارشه مثلا

یا موقع غذا هی داد میزنه زیاد بدین بهم زیاااااد بعد تند تند و با ولع میخوره

هرچی باهاش حرف میزنم 

قول میده

تشویق براش براش میزارم

تنبیه فایده نداره

ابرومو میبره

حرص میزنه مثلا شیرینی اوردم برا مهمون و با بردن ابرو خورده و تمام

و بعدداد و بیداد برام نگه داررر

بخدا همیشه همه چی براش خریدم

زیاااد ن کم

چ از لحاظ خوردن چ پوشیدن چه اسباب بازی

جوریه ک میگم بیشتر براش کردم هار شده 

یعنی موندم چکار کنم بخدا

شده معضلی برام

اصلا اجازه نمیگیره کسی باشه

اصلا هرکاری دلش بخواد میکنه

چ کسب بیاد خونم چ بره جایی

چکار کنم

بعضی وقتا ازش متنفر میشم

بدم میاد دیگه باهاش حرف بزنم و حرفای تکراری و قولای دروغش بشنوم!!

کسی نیس بقیه موارد تقریبا رعایت میکنه ولی درس نمیخونه

آهان دسشویی هم خیلی کثیف میره

همیشه دسشویی رو میترکونه بعد از .....

هی بهش میگم فایده نداره

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

پسر 9 ساله منم دقیقاااا کاراش همینه......عزیزم بخاطر سنشونه.....بابت درس هم بهش گیر نده ،....اونالان وقت تفریحشه...چرا بهش میگی بخونه.....زده میشه ها

حماقت یعنی  صادق بودن با کسی که سیاست دارد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش دوست باش از همه چی مهمتره عاقلانه نمیخواد باهاش صحبت کنی دوستانه صحبت کن مثلا برای درس خوندن ازش بخواه بهت درس یاد بده یا ازت امتحان بگیره تصحیح کنه 

بقیه کاراش هم خیلی بد نی بیشتر بچه ها غریبه میبینن جوگیر میشن

پسر 9 ساله منم دقیقاااا کاراش همینه......عزیزم بخاطر سنشونه.....بابت درس هم بهش گیر نده ،....اونالان ...

ناراحت میشم برم کارنامه اش بگیرم

نمره اش کمه

وقتی میتونه

چرا نخونه

واقعا نمیتونم درکش کنم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
باهاش دوست باش از همه چی مهمتره عاقلانه نمیخواد باهاش صحبت کنی دوستانه صحبت کن مثلا برای درس خوندن ا ...

چی بگم

شاید من حوصله ندارم

روانشناس كودك حتما ببرش . خيلي فايده داره 

بخدا رفتم

فایده نداش

اصلا حرفای مشاور پیش نمیره

عملی نمیشه کاراش تو خونه

نمیدونم

یاد بچه دختر خالم افتادم اون مهر میره کلاس دوم....خودم بچه دارم گاهی حرفش میشه میگم منع نکن مهرناز سرت میاد ولی کلا دویت ندارم رفتو امد کنم.....بهش گیر درس خوندن نده بالخره یاد میگیره یعضی پسر بچه ها این زمان معلق بودنشون بین زمینو هوا بیشتر و دیر تر سر عقل میان .کلاسای بدنی بفرست نه درسی ک قرار باشه ی جا بشینه گوش بده

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
راستی رابطه تو و همسرت جلوی پسرت چطوریه؟؟؟ پسرت از هیچ کدومتون نمیترسه تنبیه هایی که کردید چیا بود ...

رابطه مون قبلا خوب بود بد نبود دعوا میکردیم و نمیکردیم

ولی ی مدته رابطمون افتضاح شده

ببین تو خونه تنهایی چرا میترسه

ولی تو جمع نه اصلا

تنبیه انواع و اقسام تنبیه ها کتک و محروم کردن هر سری یکیش مثلا دوماه سه ما من تنبیه ش کردم محرومش کردم از وسایلاش اصلا براش مهم نیس بی تفاوتتتت

هیچی براش مهم نی