2737
2739
چرا نمیشه؟؟ فقط اگر هسته داره باید هسته هاش و در بیاری ....بگذار یخش باز شه بعد توی یه قابلمه لایه لایه آلبالو بریز و شکر بپاش بعد بزار توی یخچال تا چند ساعتی بمونه و آب بندازه بعد هم با همون آب خودش بزار چند تا جوش بزنه تا حدی که آلبالوها چروک نشه و باقیش و بلدی؟؟
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2742
2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز