2777
2789
عنوان

قیمت سکه

427 بازدید | 25 پست

وقت بخیر

قیمت سکه رو که چک میکنم از امروز صبح دوباره داره میره بالا که....

پس چرا اینطوریه؟

تا ۲۸۰۰ پایین اومد دوباره شده ۳۱۰۰

چه خبره؟

کسی در جریانه؟

اخبار چی گفته

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞

دلار چقدر کاهش خواهد داشت؟

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم امروز سکه های پیش عروشی رو ریختن تو بازار قیمت کشیده بالا .

سکه های چی رو ریختن بازاار؟

چرا کشیده بالا

عرضه سکه‌های پیش‌فروش، قیمت را بالا کشید

🔹قراردادهای پیش‌فروش سکه که توزیع آنها از امروز میان خریداران آغاز شده است، به نحوی است که خریدار باید نرخ روز سکه را با احتساب ۴ درصد تخفیف به بانک بپردازد و در مقابل سکه خود را دریافت کند، بنابراین نرخی که بر روی سکه‌های تحویلی گذاشته شده، نوعی افزایش قیمت را در بازار رقم زده است.

🔹هم اکنون بازار سکه با افزایش ۲۶۰ هزار تومانی مواجه شده و نرخ نسبت به معاملات اول صبح امروز با حباب بالایی روبرو شده است. بر این اساس در آغاز معاملات امروز نرخ سکه به ۳ میلیون تومان هم کاهش یافته بود اما هم اکنون در محدود سه میلیون و ۳۰۰هزار تومانی سیر می‌کند/مهر

📈 @Econ_Fouri

سکه های چی رو ریختن بازاار؟ چرا کشیده بالا

سکه های پیش فروش شده .خبرشو گذاشتم اگه میخوای بخری یا بفروشی صبر کن تا به ثبات برسه تو این شرایط که معلوم نیس یه روز میره بالا یه روز میاد پاین ریسکه 

عرضه سکه‌های پیش‌فروش، قیمت را بالا کشید 🔹قراردادهای پیش‌فروش سکه که توزیع آنها از امروز میان خ ...

یعنی سکه پیش فروش میکنن

خب چرا این کارو میکنن

تا میاد یذره حالمون خوب بشه دوباره گند میزنن به همه چی

سکه های پیش فروش شده .خبرشو گذاشتم اگه میخوای بخری یا بفروشی صبر کن تا به ثبات برسه تو این شرایط که ...

حالا یک دستبند میخوام بخرم ِاز پارسال منتظرم نوسانات بخوابه.حالا دستبند۶ونیمی رو الان باید۱۲ ۱۳ بخرم😥

من گفتم سکه تا دو تومن شاید بیاد پایین؟