2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر گرگان زندگی میکنید بهتون پیشنهاد میکنم برای پروتز سینه برید پیش دکتر خواجوی واقعا دکتر با سواد و حرفه ای هستند. من خواهرم برای پروتز سینه رفت 

پیش دکتر خواجوی خیلی عالی شده.

دکتر مهدی آریانا نیاز به معرفی نداره واقعا جز بهترین جراح های سینه ایرانه. اتفاقا تو سایتش دیدم مشاوره گذاشته آنلاین تو واتساپ و کار خاصی هم نمی خواد بکنی 

کافیه این اطلاعلات رو بفرستی واسه این شماره. خیلی خوبه رایگانم هست

09369366110

-یک متن کوتاه شامل سن ، جنسیت ، تعداد زایمان در بانوان ، وجود بیماری خاص ، دارو های درحال مصرف ، و مشکل موجود و درخواست نوع جراحی
-یک سری عکس از زاویه روبه رو و نیم رخ و با کیفیت که حتما توسط کس دیگه ای گرفته شده باشه. احتیاجی هم نیست صورتت تو عکسا معلوم باشه.

والا کوچیک کردن رو نمیدونم مامان من پیش احمد علی رجب پور پروتز کرد ۴ سال پیش خیلی راضی بود هم از نتیجه جراحیش هم کلا روشش و تکنیکاش اینا خیلی خوب و جالب بود مثلا بخیه نمیزنه اصن به جاش چسب میزنه برای درد هم بی حسی میزنه تو عصب سینه واسه همین کلا نقاهتش ۵ روزم نمیشه و راحته البته من خودمم باید حتما عمل کنم چون بخاطر ورزش سینه هام اب شد با اینکه ۲۰ سالمه ولی حس میکنم ۵۰ سالمه حداقل