2777
2789
عنوان

نوزاد یکماهه

333 بازدید | 19 پست

نوزاد یکماهه دارم

خیلی بد خوابه

شبا که دو ساعت دو ساعت بیداره

روزا هم فقط توو بغل خووب میخوابه 

سرجاش نمیخوابع

کمکم کنید

خدایا منو جز خودت به کسی محتاج نکن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزمممم دو ساعت دوساعت بیدار میشه گرسنشه خب😍😍😍پسر من یسالشه هنوز دو ساعتی بیدار میشه اون کوشولو که یکماهشه گناه داره 😍😍😍😍بجای بغل بروی پا عادتش بده

یا گهواره

البته پسر من که بروی پا عادت کرده هنوز داره پدر منو در میاره خخخخخ

چه میشه کرد کوشولوان دیگه

تا هفت سالگی باید پادشاهی کنن حرف حرف اوناست😍😍😍😍😍

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
واقعا قدر دوران بارداریتو بدون‌ بعدشخیلی سختهههه من کمبود خواب دارم

میفهمم عزیزم

ولی این چیزایی که به عنوان مشکل گفتی رو من دارم در آرزوی زودتر رسیدن بهش به سر میبرم

خدایا شکرت🙏

واقعا قدر دوران بارداریتو بدون‌ بعدشخیلی سختهههه من کمبود خواب دارم

عزیزم وضع همه مادرا همینه

پسر من یسالشه من هنوز فقط ۲ ساعت در شبانه روز میخوابم

کم کم عادت میکنی😘

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

یکار دیگه ام میکردم من

شبایی که دوس داشت سر شونه ام بخوابه رو مبل مچاله میشدم اونم سرشونم میخوابید منم نشسته چرت میزدم

عزیزمممم دو ساعت دوساعت بیدار میشه گرسنشه خب😍😍😍پسر من یسالشه هنوز دو ساعتی بیدار میشه اون کوشولو ...

مربا جون بارداري؟!

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
مربا جون بارداري؟!

نه عزیزدلم تیکر بارداری نیست لاغریه😁

من بعد 40 روز دخترم و هرشب (آخر شبا )میبردم یه حمام کوچولو،شیر هم در طول روز میدوشیدم چندین، بار کم کم جمع میشد آخر شبه بعد حمام بهش میدادم.80 سی سی اینا میخورد و 5 6 ساعت میخوابید منم باهاش میخوابیدم.

الان هم که توی 10 ماهه شبا راحت و خوب میخوابه.

پسر منم دقيقا همينجوري بود الانم كه هشت ماهشه روزا بايد رو پام نگه دارم بخوابه شبا هم زود زود بيدار ...

با بیخوابی چه میشه کرد اخه

خدایا منو جز خودت به کسی محتاج نکن