2777
2789
عنوان

کیت منفی

168 بازدید | 15 پست

سلام دوستان،من امروز ۱۲سیکلمه،دکتربهم گف از دوازه سیکلت ی روز درمیون نزدیکی داشته باش ولی من امروز کیت گذاشتم منفی بود😔امکان داره بخاطر مصرف قرص متفورمین کیت جواب درست نده؟؟؟

خـدایا شکـرت❤ دلبندم بند بند دلت را به خـدایی بسپار که بیشتراز من هوایت دارد❤😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت کیت تخمک گذاریه؟؟ اگه اونه اصلا نا امید نشو. سیکل من ۳۰ روزه اس همه گفتن ۱۴ ۱۶ ۱۸ روزهای اصلیته، اما روز ۲۲ پری که یه هفته به موعدم‌مونده بود تخمک گذاری شد. بدن هرکسی فرق داره

برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀
منظورت کیت تخمک گذاریه؟؟ اگه اونه اصلا نا امید نشو. سیکل من ۳۰ روزه اس همه گفتن ۱۴ ۱۶ ۱۸ روزهای اصلی ...

من ک نمیفهمم کی تخمک گذاریمه،چون هیچ علائمی ندارم

ببین کیت خییییلیم دقیق نیس من سر بارداری قبلیم از ۲۳ام ماه اقدام کردم ولی کیتم ۲۸ام مثبت شد خب فکر میکردم لقاحم ۲۸ به بعد باشه 

ولی سونو دادم لقاح ۲۴ام انجام شده بود

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
ببین کیت خییییلیم دقیق نیس من سر بارداری قبلیم از ۲۳ام ماه اقدام کردم ولی کیتم ۲۸ام مثبت شد خب فکر م ...

😮

عزیزم کیت استفاده نکن استرسیت میکنه و استرسم برای اقدام خوب نیست.دکترم بمن گفت اصلا کیت نذار.بعدم تخمک گذاری حالا وقت ذاری کی گفته تخمک نداری؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اصلا جای نگرانی نیست، ممکنه تو بعضی دوره‌ها تخمک آزاد نشه اگه ماه بعد هم همینطور بود به دکترت بگو حت ...

دکتربهم متفورمین داده تا سه ماه بخورم،ولی من انتظاردارم همین ماه اول حامله شم فک کنم محاله😏

عزیزم کیت استفاده نکن استرسیت میکنه و استرسم برای اقدام خوب نیست.دکترم بمن گفت اصلا کیت نذار.بعدم تخ ...

من از روز ۱۰سیلکم تا امروز کیت گذاشتم هر سه تا منفی😔واقعا هم استرس گرفتم همش میگم شاید من اصلا تخمک ندارم دکتر بهم گف از دواز سیکل اقدام کن ی روز درمیون ولی با کدوم تخمک

بهش فکر نکن استرس جلو حامله شدند میگیره، بی خیال باش

هرچی سعی میکنم نمیشه