2789
عنوان

قرعه کشی

221 بازدید | 11 پست

سلام.. خانوما یه پیام اومده بود.. اینکه برنده شدید.تماس گرفتیم... گفتن مایکروفر و ست قابلمه با نصف قیمت میدیم از طرف شرکت سبز آریا☹. فردا هم شبکه نسیم قرعه کشی داریم.. کسی که خرید بکنه تو قرعه کشی شرکت میکنه و حتما برنده سکه طلا میشه... کسی تجربشو داشته؟؟؟ خرید کرده؟؟؟ 

هنوزم شما ساده ها وجود دارید؟

این اصلا قرعه کشی نیست 

داره جنسشو به این قیمت بهت میفروشه😐 تازه اگه بعد از واریز جنس برات بفرسته!

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هنوزم شما ساده ها وجود دارید؟ این اصلا قرعه کشی نیست  داره جنسشو به این قیمت بهت میفروشه😐 تا ...

دوست عزیز.. نگفتم که توهین بکنی...یکم شخصیت داشتن خوبه... من خودم میدونم.. چون اینا نگفتن اول پول واریز بکنین بعد کالا بفرستم.. برا همین اینجا سوال کردم‌‌‌..‌. که دوستان لطف بکنن اگه تجربه دارن از این شرکت سبزآریا و این مدل خریدا بگن.... 

دوست عزیز.. نگفتم که توهین بکنی...یکم شخصیت داشتن خوبه... من خودم میدونم.. چون اینا نگفتن اول پول وا ...

سلام عزیزم تایپیک اخر منو بخون میفهمی من خودم میگم سرکاریه

سلام.کلاهبرداریه.به منهم پارسال یه زودپز غیر استاندارد انداختن330تومن.اومدم تاپیک هم زدم.حالا نه خودم میتونم استفاده کنم نه بدم به کسی

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙

اتفاقا برای منم پیش اومد سه قلم جنس گرفتم گفتن نصف قیمت بازار چون منم داشتم جهیزیه میگرفتم گفتم خیلی خوبه وپرداخت جلوی در هم بود قبول کردم وقتی که اومد مادرم گرفته بود اصلا بدرد نمیخوردن قیمتشم رفتم بعدا پرسیدم دیدم همون قیمت بازاره اصلا نخر خواهر

سلام.کلاهبرداریه.به منهم پارسال یه زودپز غیر استاندارد انداختن330تومن.اومدم تاپیک هم زدم.حالا نه خود ...

آها یادم اومد قرار بود دو ماه بعدش گوشی و سکه بفرستن..یک ساله نفرستادن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙