2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چه عجیب غریب اخه این دختر خیلی خانومه نمی دونم منم اعتقاد ندارم ولی چاره  دیگه ای هست؟

نه عجیب نیست؛والاطلسم واقعیه نمیدونم چرامیگن نیست؛آدم حسودوعقده ای هم زیاده که پی طلسم بره؛ولی اینم هست که طلسم کردن وطلسم بازکردن کارهرکسی نیست😉

با دندون باید بایز کرد     

خواستگار نداره ؛ چون اوضاع اقتصادی مملکت افتضاحه، جوون ها بیکارن، پول ندارن ، با چه رویی بیان خواستگاری؟ پسر بلند بشه بیاد خواستگاری بابای دختر میپرسه ، شازده ، ماشین داری؟ پسر میگه :نع ؛ خونه داری ؟ نع ، کار داری؟ نع ، پس برای چی اومدی؟ اومدم موز بخورم و برم

مرکز خرید کولر گازی و لوازم خانگی در تهران www.131313.ir
کرج

من مشهدم اینا واسطه ازدواج زیاده موردهای اینطوری رو معرفی میکنیم موردهایی که به هم میخورن معرفی میکنن سرچ کن اونجام حتما هستن

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...

دایی منم کرجه،،دکتر هم هست ،،چهل و خورده ای سن داره،از پدر و مادر پیرش نگهداری میکنه،،فوق العاده مثبت و مومنه

اتفاقا دنبال یع دختر خوب و نجیب براش هستیم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
ینی چی هیچوقت بدبختا چ گناهی کردن 😒

خب بعضیا نیست تو تقدیرشون

مثل خاله مامانم

خعلیا مجرد میمونن

ب من چه😓

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
دایی منم کرجه،،دکتر هم هست ،،چهل و خورده ای سن داره،از پدر و مادر پیرش نگهداری میکنه،،فوق العاده مثب ...

چقدرخوب بیا این دو کبوتر رو به بهم برسونیم 

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!
دایی منم کرجه،،دکتر هم هست ،،چهل و خورده ای سن داره،از پدر و مادر پیرش نگهداری میکنه،،فوق العاده مثب ...

درخواست دوستیمو قبول می کنی عزیزم؟

خب بعضیا نیست تو تقدیرشون مثل خاله مامانم خعلیا مجرد میمونن ب من چه😓

بنظر من خدا برای هر کسی جفت آفریده اینایی که سنشون بالاست و مجردن تو انتخاب همسر سختیگیری کردن و خودشون بختشونو بستن

2790
2778
2791
2779
2792