2777
2789
عنوان

بي حوصلگي😞

88 بازدید | 16 پست

من وقتي تنها باشم تو خونه تنبليم مياد كاري كنم حتي براي خريد برم بيرون هيچ انگيزه ايي ندارم امروز وقت باشگاهم بود ولي بازم نرفتم😞بايد زبان بخونم ولي اونم شروع نكردم 😞شما هم وقتي تنهايين تنبل ميشين؟+اينكه پر يودم باشيد 😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا الان یه هفته منم همینطوریم 

تو خونه هيچي نداريم ولي حاضرم نون خشك بخورم ولي نرم بيرون خريد  😞 مامانم اينا ك باشن اصلا اينجوري نيستما  اه خيلي حس بيهودگي دارم الان😞

باید برم دکتر ازمایش بدم اصلا تنبلیم میشه نرفتم حس بی مصرفی پیدا کردم بودو نبودم فرق نداره واقعا

همش شوهرم زنگ ميزنه ميگه از صبح چيكار كردي منم هميشه ميگم هيچي اه از خودم بدم مياد

من حتی الان تختمو جمع نکردم خونه شلوغ ولی اصلا حوصله شو ندارم 

اره منم همينم ..گوشيمو ساعت ده گذاشته بودم زنگ بخوره برم باشگاه بعدش بهانه اوردم ك هوا گرمه و پريودم نرفتم😞 

وای خیلی بده واسه همین دنبال یه دوست بودم باهم یکم بحرفیم شاید بهتر بشم من هیچ دوستی ام ندارم اومدم مشهد تازه هیچ کسم نیس مامانمم دوره خیلی سخته برام 

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
وای خیلی بده واسه همین دنبال یه دوست بودم باهم یکم بحرفیم شاید بهتر بشم من هیچ دوستی ام ندارم اومدم ...

پس تنهايي..منم شوهرم خيلي دوره ازم  مامانم اينام هم رفتن خونه خاهرم ي شهر ديگه دارم كلافه ميشم از زندگي  نباتيم😞