2777
2789
عنوان

ترک کردن سیگار

570 بازدید | 19 پست

خودتون سیگاری بودید که الان ترک کرده باشید؟ یا کسی رو میشناسید سیگار ترک کرده باشه؟

در حال کمک به یک سیگاری ام. غیر از رفتن پیش مشاور و روانپزشک، میخوام بدونم چه شرایطی بهش کمک میکنه. یا حتی چجوری میشه غیرتیش کرد که خودش رو نابود نکنه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چسب نیکوتین میزدم‌ باشگاه میرفتم‌... هرچیزی که شرطیم میکرد واسه سیگارم ترک کردم. ولی خب من مدت طولانی نبود عادت کرده بودم راحت ترک کردم.

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
من چسب نیکوتین میزدم‌ باشگاه میرفتم‌... هرچیزی که شرطیم میکرد واسه سیگارم ترک کردم. ولی خب من مدت طو ...

اصرار به ورزش کردنش رو دارم اما خیلی زیر بار نمیره. البته نفس هم کم میاره   

حالا بگووووو شاید به درد خورد    

نه آخه نمیشه اونجوری 

من به نامزدم گفتم دوست ندارم سیگار بکشی 

هر موقع میکشید میرفتم تو فاز ناراحتی میگفتم دلم نمیخواد خودتو نابود. کنی تو فقط مال خودت نیستی داری 

بعدم اگه بوسش میکردم بوی سیگار میداد. انقدر گریه میکردم که فقط عذرخواهی میکرد

الان دیگه نمیکشه

اصرار به ورزش کردنش رو دارم اما خیلی زیر بار نمیره. البته نفس هم کم میاره    

طولانی مدته پس که سیگار میکشه....شنا خیلی خوبه... اگه راضیش کنی ورزش هوازی بکنه بدنسازی بره و اینا نقریبا ۶۰ درصد راه رو رفته

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
طولانی مدته پس که سیگار میکشه....شنا خیلی خوبه... اگه راضیش کنی ورزش هوازی بکنه بدنسازی بره و اینا ن ...

تقریبا 10 سال ولی به مقدار زیاد، اگه ولش کنی روزی یه پاکت اگه هی گیر بدی در حد 7-8 تا

تقریبا 10 سال ولی به مقدار زیاد، اگه ولش کنی روزی یه پاکت اگه هی گیر بدی در حد 7-8 تا

ای بابا... سیگار واقعا بده... من خیلی اذیت شدم سرش... با اینکه شاید روزی ۴تا بیشتر نمیکشیدم کافی بود بیفتم تو سربالایی نفسم دیگه بالا نمیومد مث پیرزنا نفس میکشیدم. ولی ترکش کمکی که بهم کرد اینه که خیلی عادتای خوبی مث ورزش کردن گرفتم و کلی عادتای بدمم باهاش ترک کردم‌. الان شنا که میرم واسه نفس گیریم مربیم تعجب میکنه چطور این همه قوی و طولانیه