2777
2789
عنوان

این بی بی چکم مثبته...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 63 پست

اگر چندبار تست رو امتحان کردی و هر دفعه هاله افتاده که منم تو این میبینم یعنی بارداری ولی نینی هنوز خیلی کوچولوعه کمرنگی و پررنگی خط مربوط به سن رویانه،اگه خیلی عجله داری برو یه آزمایش خون بده والا قیمتش هم با ۳ تا بیبی چک یکیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از کیت ایتفاده کردم ۹ـ۱۰۱۱سیکل مثبت شد  واسه شما هاله افتاد یا خط پرنگ؟

۷ روز مونده بود ب پریودیم هاله میوفتاد بی بی چکام.بعد ک موقع پریودیم شد دوباره بی بی چک گذاشتم ک هالش نسبتاً پررنگ شد....بعد ک یک روز از پریودیم گذشت دیدم نشدم رفت آزمایش دادم دیدم بله مامان شدم بتام ۴۵۰ بوده.

عزیزم اگه الن انلاینی بهت تبریک میگم چون من مامان دوتا بچم که خوب میدونم این هاله که داره کم کم هم پررنگ میشه یعنی مامان شدی و انشاءالله صحیح سالمه تا میتونی ذوق کن اگه منفی باشه هاله ای حتی نقطه ای نشون نمیده کی باید پری میشدی؟

عزیزم اگه الن انلاینی بهت تبریک میگم چون من مامان دوتا بچم که خوب میدونم این هاله که داره کم کم هم پ ...

وای چقدر اتماد بنفس دادی بهم عزیزم

۲۷موعدمه

خودمم ماه های پیش حتی بعد یروز هاله نمیدیدم

مثبته عزیزم مبارکه😍

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد