2777
2789
عنوان

جاریم تا منو دید حالش بد شد

7290 بازدید | 114 پست

باور نمیکنید تا منو دید تپش قلبگرفت خودم مجبور شدم فشارشو بگیرم و اب قند بدم دخترش براش قرص تپش قلب اورد،قضیه از این قراره که تو خانواده شوهر من اصلا پسر ندارن و همه بچه هاشون دختره این جاریم خیلی حسرت پسر میخوره حالا هم تا منو میبینه حالش بد میشه فکر میکنه بچه من پسره،من از خدا خواستم فقط سالم و صالح باشه.هی بهم میگفت بینیت بدجوری باد کرده یعنی اینکه بچه ات دختره.درسته بچه ام دختر باشه اصلا ناراحت نمیشمتازه خوشحال هم میشم چون شوهرم عاشق دختره ولی نمیدونم با این زن حسود چیکار کنم،میترسم بچه ام پسر باشه منو زنده نذاره،😑😪امروز هی چشمم به شکمم بود

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

ببخشید چشمش به شکمم بود

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا 

جدی میگم جلو چشمش ظاهر نشو 

چش میخوری تو قران هم هست  آم چش بخوره

همیشه صدقه بده

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
چشت نزنه برو اسفند دود کن برا خودت

شوهرم خوابه به بو حساسیت داره نمیتونم الان😑