2777
2789
عنوان

میگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 36 پست
من میگرن دارم اینارو که میخورم سر درد میگیرم  حرررص،غصه،تن ماهی،غذاهای طبع سرد،هندونه زیاد،افت ...

بقیه مواد غذایی که بالا گفتم تاثیری روی شما نداره؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شما میگرن داری؟ چه چیزایی باعث شروع میگرنتون میشه؟

من یهو از خواب بپرم گرما ماشین سواری زیاد بعضی از بوها  ببین اون خوراکیهایی که بالا نام بردی کلا من نمیخورم بخاطره کیست سینه ام برای همین نمیتونم در موردشون نظر بدم

اهان ترشی،کالباس،سالاد الویه و گرسنگی زیاد ایناهم سردرد میگیرم

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
میگرنتون عود میکنه چ دارویی میخورین؟

من قبلا اصلا هیچ دارو و مسکنی نمیخوردم فقط تحمل میکروم الان چند روزه زنجبیل میخورم.این غذاهاهم که نوشتم رو اصلا نخوردم خداروشکر که تواین چند روز سردرد نگرفتم

من قبلا اصلا هیچ دارو و مسکنی نمیخوردم فقط تحمل میکروم الان چند روزه زنجبیل میخورم.این غذاهاهم که نو ...

من نوافن میخورم البته مواقعی ک مطمئن میشم میگرنم عود کرده

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟

من میگرن دارم اونم ازنوع شدیدتوهفته 4روزسردرددارم 

حتما.موز وسبزیجات بخورم عودمیکنه جای پرسروصداباشم حتماشروع میشه .خوابم تنظیم نباشه کم بخوابم یازیادحتماحتماسردردمیگیرم.برم بیرون خریدیاپارک یاخونه کسی لدون استثنامیگرنم عودمیکنه شدید.به خاطرهمین بیشترخونه ام خونه بودنم اذیت میکنه افسردگی گرفتم😢

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
من میگرن دارم اونم ازنوع شدیدتوهفته 4روزسردرددارم  حتما.موز وسبزیجات بخورم عودمیکنه جای پرسروص ...

آخ دقیقا منم اینجوریم .بیرون خیلی کم میرم چون بیرون برم سردرد داشته باشم بیشتر میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز