2777
2789
عنوان

وزن جنین

138 بازدید | 19 پست

من هفته 36بارداری ام وزن جنینم 2450 دکتر گفته 200گرم کمه پودر لیدی میل گفت بخرم حالا سه روزه مصرف میکنم بنظرتون اشتهارو باز میکنه یا غذای تقویتی جنینه?? شکمم با اینک تو ماه نهمم خیلی کوچیکه خودمم 7کیلو اضافه کردم اما هرکی میبینه میگن انگار ن انگار ک حامله ای از بس جمع و جورم. نگران وزن جنینم . غذا هم میخورم ولی اشتها ندارم ک بیشتر بخورم احساس میکنم معده ام جاش تنگ شده هرچی میخورم سریع ببخشید بخشید باد معده میگیرم و اسهال میرم.انگار هرچی خوردم خالی میشه. چیکار کنم نگرانیم رفع شه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیدی میل پروتئین به جنین وزن میده ویتامینم داره

تا میتونی پروتئین بخور مثل سینه مرغ سفیده تخم مرغ بادوم و .... چون پروتئین به هیچ وجه دفع نمیشه همش جذب میشه و بیشترین وزن به جنین میده

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
من سر دخترم هفته ۳۶ سونو گفت ۲۴۰۰ دکتر گفت کنه خودم بستم به لیدی میل و گوشت و مرغ کبابی بدنیا اومد ۳ ...

میشه توضیح بدی از صبح ک بلند میشدی چیا میخوردی و چنتا وعده غذایی داشتی

در ضمن دنبال وزن نباش همه انسانها كه جثه هاشون باهم برابر نيست

يكي ريزتره يكي درشت تر

مهم سلامت جنين است نه وزن

دويست گرم كم داره اصلا جاي نگراني نيست

لايك نكن مرسي اه

مثل بقیه غذا و صبحانه میخوردم ولی روزی دو نوبت لیدی میل با شیر میخوردم طعم توت فرنگی 

میوه زیاد میخوردم که ربطی به وزن گیری نداره

مثلا در روز دو سیخ جوجه یا گوشت میخوردم ولی خوب یه وقتا هم میشد چند روز نمیخوردم از همه بیشتر لیدی میل وزنش برو بالا