2777
2789

عزیزم پسرتو میاری اتاقت شب اونو میندازی زمین بخوابه شمام رو تخت بعد وقتی که پسرتون هنوز نخپابیده ارو‌پامیشین مثلا دستشو خیلی اروم جوری که فقط یه ذره دردش بیاد لگد میکنی بعد میگی ای وای مامان جاان تو اینجا خوابیدی ببخشید خواب الود بودم ندیدمت.از شب بعدش پسرتون ترجیح میده تو اتاقش تنهایی بخوابه ولی تو اتاق شما نخوابه😊

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

دختر من هنوز ب اون سن نرسیده ک بتونم نظر دقیق بودم ولی اگه من بودم باهاش تو اتاق می خوابیدم ی چند وقت تا عادت بکنه ب اتاق بعد کم کم حضورم رو کم می کردم تا عادت بکنه و متوجه نشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پسرتو میاری اتاقت شب اونو میندازی زمین بخوابه شمام رو تخت بعد وقتی که پسرتون هنوز نخپابیده ارو ...

پسرم تازه رفته ۵ سالگی زودیادیگه وقتشه بره اتاق خودش شباهم چندباری بیدارمیشه

عزیزم پسرتو میاری اتاقت شب اونو میندازی زمین بخوابه شمام رو تخت بعد وقتی که پسرتون هنوز نخپابیده ارو ...

😂😂😂😂😂😂😂

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
پسرم تازه رفته ۵ سالگی زودیادیگه وقتشه بره اتاق خودش شباهم چندباری بیدارمیشه

گلم دیگه پقتشه یه سال دیگه ماشالا میخواد بره مدرسه ذلان بهترین وقته که جداش کنی

برا بیدار شدنشم یکی دو شب بعد اینکه خوابش برد برو‌اتاقش بهش سر بزن

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨