2777
2789
البته بعضی دخترای ما اونا روهم از رو بردن مثل سحر تبر 😂که خبرساز شد

یه دیوونه تیمارستانی رو چرا اینقدر بزرگ میکنن؟

چرا مریم میرزاخانی یا این پسر کورده که الان جای میرزاخانی رو گرفته نماد ایران نمیدونن؟

چون اینایی که سحر تبر رو میشناسن یا ازش حرف میزنن از جنس خودشن...پس مسخره کردنشون چیه؟

به خدا من از همین نی نی سایت هسمشو شنیدم

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نتیجه وسواس ها فکری دیگه این عمل ها و ارایش ها افراطی بیشتر هم کشورها جهان سوم وجود داره هند ک کشورها حاشیه خلیج فارسم همین طورن اروپا و امریکا هم از این قبیل افراد داره حالا تو ایران شاید بیشتر اینکه میگید از این چهرها می بینید من تعجب میکنم من فقط اکسپور اینستا این چهره ها رو می بینم تو خیابون و باشگاه و دانشگاه و سرکار اکثرا نچرالن الان ارایش هم خیلی کم شده فکر میکنم کلا ما عادت کردیم مردمم خودمون بکوبیم چون اعتماد به نفس نداریم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
یه دیوونه تیمارستانی رو چرا اینقدر بزرگ میکنن؟ چرا مریم میرزاخانی یا این پسر کورده که الان جای میرز ...

دقیقا👌👌

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
یه دیوونه تیمارستانی رو چرا اینقدر بزرگ میکنن؟ چرا مریم میرزاخانی یا این پسر کورده که الان جای میرز ...

حق دارید اما نمیشه منکر این شد که ایران دومین بازار مصرف مواد ارایشی در دنیا رو داره مقام اول در جراحی بینی در کل با تاسف یه نسل ظاهر پرست شدیم

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

مردای ایرانی رو هم جمع نبندین لطفا

بالاخره به ازای همین دخترا پسرایی هم هستن ازشون خوششون بیاد

ولی یه پسر با شخصیت پدر مادر دار عمرا حتی واسه دوستی سمت همچین آدمایی نمیره

بالاخره همه جا نخاله پیدا میشه

حق دارید اما نمیشه منکر این شد که ایران دومین بازار مصرف مواد ارایشی در دنیا رو داره مقام اول در جرا ...

قبول دارم

چون از وقتی یادمون میاد حتی تو ازدواج سنتی هم زیبایی دختر ملاک بوده

ولی واسه نسل جدید فرهیخته خیلی بی معنیه

زیبایی خوبه...ولی تا ملاک زیبایی چی باشه

مثلا من فلامک جنیدی رو واقعا زیبا میدونم چون اولا خودشه...بعد واقع چیز بدی تو چهره اش نداره و اینکه عقده دیده شدن نداره

فقط چشم و ابروی مینیاتوری نداره!!!!

به خاطر همین خیلیا از همچین چهره ای بدشون میاد فقط چون یه سری ملاک رفته تو سرشون و بیرون نمیاد

حالا جدای از شخصیت طرف که بحث جداست

قبول دارم چون از وقتی یادمون میاد حتی تو ازدواج سنتی هم زیبایی دختر ملاک بوده ولی واسه نسل جدید فر ...

چند درصد افراد مثل من و شما فکر میکنن ؟مهم اینه اکثریت جراحی زیبایی رو ترجیح میدن صورت عمل شده رو بیشتز دوست دارن اینم میشه نماد جامعه چون اکثریتند هرچند جالب نیست اما خوب یه سرچ ساده نشون میده سرانه مطالعه ما فقط چند دقیقه است برای همینه مریم میرزاخانی فراموش میشه یکی مثل سحر تبر میشه شاخ اینستا

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
چند درصد افراد مثل من و شما فکر میکنن ؟مهم اینه اکثریت جراحی زیبایی رو ترجیح میدن صورت عمل شده رو بی ...

درسته تا حدی قبول دارم

به شخصه اطرافیانم فقط یه مورد عمل بینی دیدم تو کل فک و فامیل و دوست و آشنا

ولی ما هم از همین نسلیم

میشه حدااقل تا شعاع چند نفر دور و برمون یا گعده های دوستانه فرهنگ سازی کرد

کتاب هدیه دادن...بچه هامون رو کناب خون بار آوردن...خاله زنک نبودن...

خیلی کارا میشه کرد

بعدشم همون که گفتم طرف دکترا داشته باشه اصلا وقت فضای مجازی نداره زیاد...مخصوصا اینستا با اون فضای مسمومش

مطمئن باش هر جای دنیا آدم فرهیخته ای باشه مریم میرزاخلنی رو میشناسه یا حداقل اسمشو شنیده

بذار امثال سحر تبر یا به قول شما شاخای اینستا به خودشون مشغول باشن

این همه از تهاجم فرهنگیه عزیزم که تو کله ما خوندن که دختر ایرانی بایدارایش کنه بایددماغش را عمل کنه ...

تهاجم فرهنگی کار کیه عزیزم 

چرا خودشون از ۱۰۰۰نفر شاید یکیشون اونم از طبقه پست جامعه و شاید بازیگر پ و ر ن  و ...این تیپی باشن 

ما خودمون طرفیت هیچی رو نداریم میخاهیم بیش از بقیه جلب توجه کنیم به هر قیمتی