2777
2789
اخه این همه عمل لازمه واقعا فوقش یه بینی عمل کنن بشینن سرجاشون😅 این چه وضعشه خسته نمیشن🤔

اینا که دوره چشمشون سفیده چرا اینطورین🤔این چه مدله؟جدیده؟یا من عقب افتادم؟😐

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این عکسایی که از دخترای ایرانی گذاشتن خب تو خود خارجی ها هم همچین آدمایی هستن کافیه سرچ کنید بدترین عمل های زیبایی تاریخ یا بدترین آرایش ها

دقیقا به همون اندازه دخترای ساده و بی آلایش هم تو ایران هستن

با یه عکس که تعمیم نمیشه داد به همه جامعه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

اماااااااا لب شتری گونه خیلیییی قلنبه دماغ کریبسی بالا تنه بزرک کمر نخ هیکل مورچه ای ابرو تاتو عجیب مده😐

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
این عکسایی که از دخترای ایرانی گذاشتن خب تو خود خارجی ها هم همچین آدمایی هستن کافیه سرچ کنید بدترین ...

با حرفت موافقم اما تو ایران در حالت عادی هم بری تو خیابون اکثرا ارایشهای خیلی زیادی دارن

این عکسایی که از دخترای ایرانی گذاشتن خب تو خود خارجی ها هم همچین آدمایی هستن کافیه سرچ کنید بدترین ...

البته بعضی دخترای ما اونا روهم از رو بردن مثل سحر تبر 😂که خبرساز شد

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

۸۰درصد جراحیای زیبایی بیخوده حتی همون عمل بینی

کمبود اعتماد به نفس،مشکلات اجتماعی و قوانینی که فقط برای زنا اجرا میشه،بعضی مردان هول و پلنگ دوست ایرانی دلایلشن که الان همه جراحی زیبایی افراطی انجام میدن 

با حرفت موافقم اما تو ایران در حالت عادی هم بری تو خیابون اکثرا ارایشهای خیلی زیادی دارن

به خاطر اینکه دخترای ساده با دغدغه های والاتر  تو خیابون نمیچرخن معمولا یا در حال مطالعه ان یا درس یا سر کار

وگرنه بیان بیرون ممکنه تعدادشون بیشتر باشه

ولی اینکه سن آرایش غلیظ رسیده به زیر ۱۵ سال واقعا جای تاسف داره

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است