2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکبارزدم چشمم بسته شد 4ماه چشمم بسته بود خدا شفام داد😦

واااااای منم بوتاکسم زیاداومد یک کم.گف بخندببینم دورچشمات داری بزنم.گفتم نمیخام دورچشم.ولی دورچشمم خط نداشتم

واااااای منم بوتاکسم زیاداومد یک کم.گف بخندببینم دورچشمات داری بزنم.گفتم نمیخام دورچشم.ولی دورچشمم خ ...

بعد اون نزدم من دکترم نبود رفتم پیش یه دکتر دیگه نگو اونم ناشی بود ولی خدابهم رحم کرد دیگه بعد اون نزدم

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
وااای جدی؟  کجارو زدی؟؟؟؟؟

دورچشممو زد من 2سال بود میزدم بعد دکترم نبود رفته بود سفر رفتم پیش یکی دیگه اونم اینطوری کرد یعنی روزای مرگم بودن 

واسه من یه مقدار شاید بگم یک سانت ولی خیلی به چهره ام میومد

چ مارکی بودبوتاکست؟منم دوستام ابروهام بره بالا چون پف چشم دارم.دوس دارم پف چشمم کمتربشه.دکترم گف این مارکه کم میبره بالاابرو.مال شما بعدچندروز تغییراتش فهمیدی؟

چ مارکی بودبوتاکست؟منم دوستام ابروهام بره بالا چون پف چشم دارم.دوس دارم پف چشمم کمتربشه.دکترم گف این ...

من بعد یک هفته جا افتاد ولی بعد 3روز متوجه میشی ....مارکش یادم نیس ولی 2نوع داشت همیشه اون گرون رو میزدم

من بعد یک هفته جا افتاد ولی بعد 3روز متوجه میشی ....مارکش یادم نیس ولی 2نوع داشت همیشه اون گرون رو م ...

اهان مرسی عزیزم.منم گف بعد سه روز.احتمالا دیسپپرت انگلیس بوده مال شماهم.شماچقدرمیداذی واسه بوتاکس پیشانی؟ترمیمم میکرد بعدش؟