2777
2789

شرمنده ولی کلسیم و اهن اصلا با هم‌نمیسازن و مانع جذب همدیگه میشن... اصلا خوردن این دوتا باهم خوب نیست... حتی با گوشت نبابد دوغ خورد

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرمنده ولی کلسیم و اهن اصلا با هم‌نمیسازن و مانع جذب همدیگه میشن... اصلا خوردن این دوتا باهم خوب نیس ...

نه عزیزم

خود لبنیات مانع جذب اهن میشن نه اینکه کلسیم مانع جذب اهن بشه ! خیلی غذای مقوییه و حتی من شنیدم انگلستان قدیم هم زیاد شیر و گوشت باهم میپختن

نه عزیزم  خود لبنیات مانع جذب اهن میشن نه اینکه کلسیم مانع جذب اهن بشه ! خیلی غذای مقوییه و حت ...

کلسیم لبنیات مانع میشه... کلسبم نباید با روی و آهن مصرف شه.... اگه میخوای قدیم رو مثال بزنی منم واست دین یهود رو مثال میزنم که اصلا این دوتا خوردنش با هم حرامه... منتها علمیش میگم که این دوتا با هم ناسازگاری جذب دارن... حالا یکی خورده خوشش اومده گفته غذای بهشتی رو دیگه من نمیدونم

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
کلسیم لبنیات مانع میشه... کلسبم نباید با روی و آهن مصرف شه.... اگه میخوای قدیم رو مثال بزنی منم واست ...

من احادیث متعدد رو قبول دارم نه صرفا یه گزارش تاریخی رو!

شما نخور عزیزم اگه میبینی دوست نداری ولی علم پزشکی امروز پر از ایراده از منی که غرقشم بشنو 

من دندونپزشکم و شوهرم پزشکه

اول کس شوهرم گفت خیلی مفیده و فردا بپزیمش

خودش که میگه الکیه این چیزا و چندسال یبار تغییر میکنه ولی ماست مخصوصا با گوشت بده 

ولی نظرت برام محترمه

من احادیث متعدد رو قبول دارم نه صرفا یه گزارش تاریخی رو! شما نخور عزیزم اگه میبینی دوست نداری ولی ع ...

منم پزشکم شوهرمم فوق تخصص قرنیس...اگه بحث سواره... احادیثم بعید میدونم چیزی جز گزارش تاریخی باشن. موفق باشبن

منم پزشکم شوهرمم فوق تخصص قرنیس...اگه بحث سواره... احادیثم بعید میدونم چیزی جز گزارش تاریخی باشن. مو ...

خیلی هم عالی

موفق باشین 

میگم که 

من احادیثو قبول دارم شما ندارین

میشه بگین گوشتو تفت دادین یانه؟ دقیقا چی ریختین توش؟

شیر تو قابلمه ریختم و یه استکان آب جوشیده و یه تیکه گوشت گوسفند و همین تمام یه سه ساعتی گذاشتم بپزه بعد هم که پخت و غلیظ شد چون دخترم کوچيکه با گوشتکوب برقی گوشت رو مثل حلیم درآوردم خیلی خوشمزه شد من گوشت با این طعم خوشمزه نخورده بودم