2821
2789

سلام شما وکیلی؟

اگه مرد توی مدت قانونی که برای محکوم شدن به دادن مهریه اعتراض نده اونوقت چی میشه؟ 

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مهریه را براساس توان مالی مرد تعیین میکنند ، بستگی داره شغل و درامد مرد چقدر باشه

من سوال دارم در مورد وکالت بلاعضل

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

ما ی خونه جدا از خونه ای که توش هستیم خریدیم

قرار بود همش ب اسم من باشه بنا ب دلایلی نشد الان ۳ دانگش ب اسم منه ۳ دانگ شوهرم.

حالا چون نقل و انتقال اون ۳ دانگ هزینه داره برامون همسرم میگه بریم بجاش ی وکالت بلا عزل بم بده 

ب نظر شما این وکالت ارزش همون کار رو داره؟؟؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
ملزم به پرداخت خواهد شد مگر اینکه ادعای اعسار کند

الان محکوم شده به پرداخت تمام مهریه،20 روز بهش مهلت دادن که اعتراض کنه، اگه توی این 20 روز اعتراض نکنه بازم دوباره بهش مهلت میدن  برای درخواست اعسار مهریه؟ 

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢
مهریه را براساس توان مالی مرد تعیین میکنند ، بستگی داره شغل و درامد مرد چقدر باشه

اگه مرد چیزی به اسمش نباشه. دادگاه میتونه با تحقیق محلی ثابت کنه که مرد از نظر دادن مهریه مشکلی نداره؟ 

الان محکوم شده به پرداخت تمام مهریه،20 روز بهش مهلت دادن که اعتراض کنه، اگه توی این 20 روز اعتراض نک ...

بله ، این مهلت قانونی از طرف دادگاه برای یکبار قابل تمدید خواهد بود

Coadjture......