2777
2789
عنوان

یه داداش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 6123 بازدید | 308 پست
عرض کردم مجردم ولی چه فرقی میکنه ؟

همچین بی فرق هم نیست.

خانوم هایی که اینجا هستند اکثرا تجربه زندگی متاهلی دارند، اگر بخوان از مردی نظر خواهی کنند مسلما راحت ترن که از یه مرد متاهل بپرسن.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم وقتی از نگاه یه مرد هم بتونیم مشکلات رو ببینیم، شاید تصمیمات درست تری بگیریم. چه اشکالی داره ...

اشکالش اینجاس که آقایونی که اینجان خودشون مشکل دارن 

تو زندگی خودشون موندن که پناه آوردن  بین یه عده خانوم غریبه 

البته این نظر منه ها دعوا ندارم 🌷

من ۴تاداداش دارم مااااه جای پدرم همگی مردای خوبی اند احساس خوبی به برادر دارم برادر...

خدا منو شرمنده شما نکنه

دانی که را سزد صفت پاکی ؟ آنکو وجود پاک نیالاید . در تنگنای پست تن مسکین . جان بلند خویش نفرساید . دزدند خودپرستی و خودکامی . با این دو فرقه راه نپیماید . تا خلق رسند ازو به آسایش . هرگز به عمر خویش نیاساید . آنرو کآسمانش برافرازد . از توسن غرور به زیر آید . تا دیگران گرسنه و مسکینند . بر مال و جاه خویش نیفزاید . در محضری که مفتی و حاکم شد . زر بیند و خلاف نفرماید . تا بر برهنه جامه نپوشاند . از بهر خویش بام نیفزاید . تا کودکی یتیم همی بیند . اندام طفل خویش نیاراید . مردم بدین صفات اگر یابی . گر نام او فرشته نهی شاید . پروین اعتصامی

داداشي دقيقا ميخاي تو چي به اجي هات كمك كني و نظر بدي😳درمورد زايمان يا…اينجا ي سايت زنونس فكر نكنم جات اينجا باشه البته اين فرضيه هم هست كه چون تابستونه ي پسر دبيرستاني از فرط بيكاري عضو سايت شده😐😵😒😒

ما فقط يك بار زندگي ميكنيم سخت نگير😜😍👍
به هرحال خوش اومدید

به خوشی شما

دانی که را سزد صفت پاکی ؟ آنکو وجود پاک نیالاید . در تنگنای پست تن مسکین . جان بلند خویش نفرساید . دزدند خودپرستی و خودکامی . با این دو فرقه راه نپیماید . تا خلق رسند ازو به آسایش . هرگز به عمر خویش نیاساید . آنرو کآسمانش برافرازد . از توسن غرور به زیر آید . تا دیگران گرسنه و مسکینند . بر مال و جاه خویش نیفزاید . در محضری که مفتی و حاکم شد . زر بیند و خلاف نفرماید . تا بر برهنه جامه نپوشاند . از بهر خویش بام نیفزاید . تا کودکی یتیم همی بیند . اندام طفل خویش نیاراید . مردم بدین صفات اگر یابی . گر نام او فرشته نهی شاید . پروین اعتصامی
داداچ چن سالته؟😂

۲۹ سال آجی