سلام . امیدوارم منو به عنوان یه داداش پذیرا باشین . منم مث خواهرای خودم هواتونو دارم حواستون باشه خیلی رو خواهرام غیرت دارم . یه کرمانشاهی خفن
دانی که را سزد صفت پاکی ؟ آنکو وجود پاک نیالاید . در تنگنای پست تن مسکین . جان بلند خویش نفرساید . دزدند خودپرستی و خودکامی . با این دو فرقه راه نپیماید . تا خلق رسند ازو به آسایش . هرگز به عمر خویش نیاساید . آنرو کآسمانش برافرازد . از توسن غرور به زیر آید . تا دیگران گرسنه و مسکینند . بر مال و جاه خویش نیفزاید . در محضری که مفتی و حاکم شد . زر بیند و خلاف نفرماید . تا بر برهنه جامه نپوشاند . از بهر خویش بام نیفزاید . تا کودکی یتیم همی بیند . اندام طفل خویش نیاراید . مردم بدین صفات اگر یابی . گر نام او فرشته نهی شاید . پروین اعتصامی
"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کردهام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحتهای خشک و خالی نمیشود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار میکند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.