2777
2789
عنوان

یه داداش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 6123 بازدید | 308 پست
این همه ادب رو از کجا اموختی برادر 

از بی ادبان

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مگه آقایون حق داشتن نی نی ندارن؟ به نظر من همونجور که خانوما حق دارن اطلاعات درباره نی نی، مشکلات ب ...

ولی درصد بیشتری خانم هستن بعضیا دوس ندارن مسائلی ک میگن آقایون بخونن

شاید واقعی بشه
فکر کردم یه خانم تاپیک زده که مامانم بارداره و رفته سونو و گفته جنسیتش پسره  و حالا تاپیک داداش ...

خوش باشی خواهرکم

دانی که را سزد صفت پاکی ؟ آنکو وجود پاک نیالاید . در تنگنای پست تن مسکین . جان بلند خویش نفرساید . دزدند خودپرستی و خودکامی . با این دو فرقه راه نپیماید . تا خلق رسند ازو به آسایش . هرگز به عمر خویش نیاساید . آنرو کآسمانش برافرازد . از توسن غرور به زیر آید . تا دیگران گرسنه و مسکینند . بر مال و جاه خویش نیفزاید . در محضری که مفتی و حاکم شد . زر بیند و خلاف نفرماید . تا بر برهنه جامه نپوشاند . از بهر خویش بام نیفزاید . تا کودکی یتیم همی بیند . اندام طفل خویش نیاراید . مردم بدین صفات اگر یابی . گر نام او فرشته نهی شاید . پروین اعتصامی
واردِ؛ ازخودت دفاع کن😂

مثلا اگه من تاپیک میزدم تو ساعت پر بازدید ی صفحه هم جلو نمیرفت داداش  ندیده های لعنتی  

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
داشمون داره قشنگ از اول پست به پست جواب میده اورین اورین

داداش باید صبور باشه

دانی که را سزد صفت پاکی ؟ آنکو وجود پاک نیالاید . در تنگنای پست تن مسکین . جان بلند خویش نفرساید . دزدند خودپرستی و خودکامی . با این دو فرقه راه نپیماید . تا خلق رسند ازو به آسایش . هرگز به عمر خویش نیاساید . آنرو کآسمانش برافرازد . از توسن غرور به زیر آید . تا دیگران گرسنه و مسکینند . بر مال و جاه خویش نیفزاید . در محضری که مفتی و حاکم شد . زر بیند و خلاف نفرماید . تا بر برهنه جامه نپوشاند . از بهر خویش بام نیفزاید . تا کودکی یتیم همی بیند . اندام طفل خویش نیاراید . مردم بدین صفات اگر یابی . گر نام او فرشته نهی شاید . پروین اعتصامی
مثلا اگه من تاپیک میزدم تو ساعت پر بازدید ی صفحه هم جلو نمیرفت داداش  ندیده های لعنتی   &n ...

اره واقعاا. 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹