سلام . امیدوارم منو به عنوان یه داداش پذیرا باشین . منم مث خواهرای خودم هواتونو دارم حواستون باشه خیلی رو خواهرام غیرت دارم . یه کرمانشاهی خفن
دانی که را سزد صفت پاکی ؟ آنکو وجود پاک نیالاید . در تنگنای پست تن مسکین . جان بلند خویش نفرساید . دزدند خودپرستی و خودکامی . با این دو فرقه راه نپیماید . تا خلق رسند ازو به آسایش . هرگز به عمر خویش نیاساید . آنرو کآسمانش برافرازد . از توسن غرور به زیر آید . تا دیگران گرسنه و مسکینند . بر مال و جاه خویش نیفزاید . در محضری که مفتی و حاکم شد . زر بیند و خلاف نفرماید . تا بر برهنه جامه نپوشاند . از بهر خویش بام نیفزاید . تا کودکی یتیم همی بیند . اندام طفل خویش نیاراید . مردم بدین صفات اگر یابی . گر نام او فرشته نهی شاید . پروین اعتصامی
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
فکر کردم یه خانم تاپیک زده که مامانم بارداره و رفته سونو و گفته جنسیتش پسره و حالا تاپیک داداش ...
خوش باشی خواهرکم
دانی که را سزد صفت پاکی ؟ آنکو وجود پاک نیالاید . در تنگنای پست تن مسکین . جان بلند خویش نفرساید . دزدند خودپرستی و خودکامی . با این دو فرقه راه نپیماید . تا خلق رسند ازو به آسایش . هرگز به عمر خویش نیاساید . آنرو کآسمانش برافرازد . از توسن غرور به زیر آید . تا دیگران گرسنه و مسکینند . بر مال و جاه خویش نیفزاید . در محضری که مفتی و حاکم شد . زر بیند و خلاف نفرماید . تا بر برهنه جامه نپوشاند . از بهر خویش بام نیفزاید . تا کودکی یتیم همی بیند . اندام طفل خویش نیاراید . مردم بدین صفات اگر یابی . گر نام او فرشته نهی شاید . پروین اعتصامی
داشمون داره قشنگ از اول پست به پست جواب میده اورین اورین
داداش باید صبور باشه
مثلا اگه من تاپیک میزدم تو ساعت پر بازدید ی صفحه هم جلو نمیرفت داداش ندیده های لعنتی &n ...
اره واقعاا.
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹